iPhone 5S vs Samsung Galaxy Note 3 – drop test (Video)


Drop Test: Galaxy Note 3 vs iPhone 5s – GizmoSlip by gizmoslip

  Am vazut deja destule drop tests pentru iPhone 5S si stiti deja cum se comporta terminalul, iar acum vedem o comparatie privind gradul de rezistenta al terminalului in comparatie cu Samsung Galaxy Note 3 si cred ca va imaginati cine a castigat testul.

8 COMENTARII

  1. Testul in sine e OK, dar sa analizam putin materialele.
    Unul este complet din plastic, material uzual la majoritatea telefoanelor, iar celelalt e din sticla si aluminiu, materiale premium, mai putin utilizate. Este evident ca un ecran de plastic nu se sparge asa usor, pe cand sticla e casanta si toti o stim, nu trebuiesc teste pt asta. Ca o comparatie, una e sa scapi pe jos un pahar de plastic si alta e sa scapi unul de cristal. Asta ce dovedeste, ca cel de cristal e de doi lei?
    Cred ca nimeni nu isi cumpara telefon sa arunce cu el de pereti. Sau poate ca da …. :))

  2. Testele astea mi se par inutile si idioate … adica pana la urma toate se sparg/ julesc/ crapa si niciodata 2 telefoane nu pica in acelasi mod … deci e irelevant .. adica depinde de cum cad fiecare … daca repeti testul de mai multe ori cu aceleasi telefoane s-ar putea ca procentajul sa fie 50% – 50% in functie de cum au impact cu asfaltul !!

  3. Pana la urma se pare ca plasticul folosit de Samsung iese castigator si nu stiu de ce unii iau in ras plasticul “ieftin” ale telefoanelor samsung daca atunci cand il scapi rezista cu brio impactului … parerea mea ca indiferent de materiale, un smartphone de top tot scump e si nu e foarte cheap … iar un iphone este mai scump decat celelalte androide din cauza softului, nu al materialelor folosite …

  4. S-a tinut bine godzilla :))) SIncer sa fiu nu ma asteptam sa reziste asa de bine la cazatura pe fata in special. Acum sunt sigur ca o sa fiu injurat de toti cei care-mi citesc mesajul, probabil si de zaone, da’ asta e adevarul…

  5. @Manor nu confunda materialul ecranului cu restul telefonului … si iphone-ul si samsung folosesc gorilla glass 2 sau 3 ( sau la cat s-a ajuns acu) … nu stiu cati aleg iphone ca e nu stiu din ce material … pana la urma UI-ul (iOS vs Android) primeaza in alegerea celor mai multi dintre noi … poate la tine conteaza mai mult materialele din care un telefon e facut decat sistemul de operare !!