Donald Trump ii cere din nou companiei Apple sa produca un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch

  De cateva luni de zile Donald Trump foloseste Twitter-ul ca metoda de manevrare a pietelor si a consumatorilor, cerand companiei Apple sa lanseze un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch. Presupun ca Trump are un numar mare de actiuni la Apple si doreste sa le vanda la un pret cel putin la fel de mare cu cel pe care l-a platit pentru achizitie, ori detine actiuni la companiile competitoare ale Apple si incearca sa le creasca temporar cota de piata prin afirmatii precum cea de mai sus.

  Avand in vedere tonul imperativ pe care il are Trump, dar si faptul ca aceasta este a treia sau a patra oara cand el cere asa ceva, e clar ca exista interes mare din partea sa, indiferent care ar fi el. Cele mai recente zvonuri legate de iPhone 6 indica faptul ca Apple va implementa intr-adevar un ecra mai mare in viitorul sau terminal si atunci Trump va fi cel mai probabil fericit de schimbarea facuta de catre Apple, insa ramane de vazut daca Tim Cook si colegii sai vor considera ca este utila o schimbare atat de radicala.

13 COMENTARII

  1. Eu unul as spune sa faca ceva cu sistemul asta de operare, am probleme cu toate terminalele cu ios 7.02, suntem foarte dezamagiti si cu iphone 4s, iphone 5 si cu ipad, . . . Eu personal si restul cunostintelor mele renuntam la iphone, . . . Acum sariti pe mine !!!

  2. Am avut 4S, si nu am luat 5-ul. ( oricum un telefon ar trebui sa stea cel putin doi ani si sa nu il schimbi de la an la an)
    Dar! M-a incantat chestia cu amprenta! ( am foarte sceptic) si am avut o mare surpriza : merge domnule foarte rapid !
    Nu ma intereseaza( nu ma mai !) nr corurilor, frecvente, bitisori, megapixeluti etc .
    Ma intereseaza chestiile practice!
    Sa fie securizat, dar aa am acces la el ultra rapid, sa pot face poze foarte repede
    ( chiar acum calatoresc si folosesc photo “la greu” simple, in rafala ( chiar si de 50-70 poze in miscare) le voi prelucra ulterior
    Fac poze in toate ipostazele imposibile: noaptea – soare- umbra etc Excelent .
    Nu voi face analiza fotografica cu prietenii
    Bateria tine bone bine! ( am luat si un Mophoe de 6000 ptr foto ( consuma mult diaplayul cand stai cu el aprins si astepti sa faci o fotografie .
    Nu stiu ce probleme aveti voi dar as fi curios !
    Sumt fun apple, dar nu fanatic!

  3. Zaone
    Pot să îți cer un mic sfat?
    Eu de exemplu mi-am luat un iPhone de la eMAG. Este importat din Europa și s-a defectat camera pe fața. Am garanție… eMag-ul este autotizat la Apple deci nu are capacitatea de a repara in service un iPhone. Decât să îl înlocuiască cu unul nou nu? Mulțumesc!

  4. Tataie nu mai vede asa bine :).
    Mai bine si-ar lua telefonul ala pentru seniori de la Orange, pe ala sigur il vede 😉
    Cat despre ecran mai mare , daca ar fi posibil sa nu mareasca si dimensiunea terminalului, ar fi super, altfel, un terminal mai mare nu cred ca e cea mai buna alegere in cazul lor.

  5. Trump doar pregateste terenul pentru iPhone 6 ,,,
    Eu pentru un iPhone cu ecran de 4,8 inch sunt dispus sa merg pe jos pana in Germania si sa stau la coada trei zile ..

  6. toti prietenii mei care au avut iphone in trecut si au trecut la android, s-au intors la IOS dupa o pribegie prin android. oare de ce?
    asa ca “anunt4you” you’ll be back too 🙂

  7. Ca bine zici led am avut un htc one timp de 2 luni si mia fost de ajuns e foarte bun telefonu dar am renuntat din cauza la android ps o fi ios de acum mai copilaros dar tot mai bun ca android va ramane 🙂

  8. Ba nea Trumpu doresti paleta,GPS ia ti Samsung ,doresti telefon stai draq la iPhone cum e acum ,ma refer la marime ,iar cine spune ca androidu e mai practic decat ios e nebun ,nebun,sau oi fi eu nebun sa afirm asta !