Prima Pagina Apple 250 de milioane de iDevice-uri ruleaza iOS 7

250 de milioane de iDevice-uri ruleaza iOS 7

  Doar 27 de zile au trecut de la lansarea oficiala a iOS 7 pentru iDevice-uri, iar noua versiune a sistemului de operare ruleaza deja pe 71% dintre terminalele companiei Apple. Desi a avut perioade cand a stagnat sau chiar a scazut usor, rata de adoptare a noii versiuni a sistemului de operare stabileste un nou record pentru orice companie producatoare de terminale mobile. Datele vin de la mixpanel, ei afirmand ca 71.12% dintre iDevice-uri ruleaza iOS 7, 25.34% ruleaza iOS 6, iar 3.54% ruleaza alte versiuni vechi.

  Anul trecut iOS 6 a avut nevoie de 30 de zile pentru a atinge o rata de adoptare de 61%, deci iOS 7 este cea mai populara versiune a iOS lansata pana in prezent. Am vorbit despre procente, iar acum probabil va intrebati de unde am produs cifra pe care o vedeti in titlu in legatura cu numarul de iDevice-uri care ruleaza aceasta versiune a iOS. Ei bine, ea vine de la mixpanel si are la baza declaratiile lui Tim Cook din comunicatul de presa publicat de catre Apple pe 23 septembrie, compania anuntand atunci ca 200 de milioane de iDevice-uri au instalat iOS 7.

  Avand in vedere ca Apple a vandut peste 700 de milioane de iDevice-uri in 6 ani de zile, cei de la Mixpanel au calculat ca 350 de milioane dintre ele ar fi inca active si 250 de milioane ar rula iOS 7.

 • Cipri

  Multi ar renunta la aceasta saracie de ios 7 dar nu te mai lasa ….

 • salam

  Zaone, crezi ca ar mai fi vreo șansa sa fac downgrade de la iOS 7 la iOS 6 cand va apărea iOS 7.0.3 sau 7.1?…

 • salam

  Salut! Zaone, crezi ca ar mai fi vreo șansa sa fac downgrade de la iOS 7 la iOS 6 cand va apărea iOS 7.0.3 sau 7.1?… HELPPP TE ROGGG. E PREA LAGYYY IOS 7 PE IPHONE 5…

 • bluke424

  din moment ce Apple nu mai semnează SHSH-uri pentru iOS 6.1.3 și 6.1.4, nu mai ai nicio șansă să faci downgrade.

 • MihaiB

  Ia ghiciti motivul pentru care am trecut de la iOS 7 inapoi la iOS 5 (iPhone 4). Da. Mergea prea incet.

 • Cipri

  Si cei de la Apple nu ar trebui sa stie ca ios 7 merge foarte incet pe iphone 4 si sa nu isi mai bata joc de noi si sa ne lase sa trecem iar pe ios 6 ? De cand mi-am instalat ios 7 nu mai imi suport telefonul ! Sau macar sa scoata alt ios 7 , poate megre mai bine ! :))