Samsung intentioneaza sa lanseze primul sistem util de incarcare inductiva prin rezonanta magnetica

samsung logo  In momentul de fata mai multi producatori de terminale mobile ofera utilizatorilor posibilitatea de a incarca terminalele mobile prin inductie, insa acest sistem impune plasarea terminalului pe un charging pad, iar in realitate nu exista vreo diferenta fata de conectarea terminalului la o priza. Desi sistemele actuale sunt inutile, cei de la Samsung intentioneaza sa aduca pe piata un sistem cu adevarat util, acesta functionand prin rezonanta magnetica si permitand incarcarea terminalelor wireless daca acestea se afla la o anumita distanta de charging station.

According to the wireless industry, the 14th Division, Samsung Electronics recently launched next year, aiming for the middle of the resonance wireless charging technology has embarked on the way.DMC Institute’s recent wireless charging wireless chip division personnel to team together after placing former partner selection process, such as ferrite core chips, went on. 

  Samsung colaboreaza cu o companie din Noua Zeelanda in care a investit 4 milioane de dolari, tehnologia acesteia permitand incarcarea terminalelor fara fir daca ele sunt plasate la o anumita distanta de terminalul de incarcare. Incarcarea cu energie se va face prin aer si, ca sa fiu sincer, daca Samsung va reusi sa aduca pe piata un smartphone cu aceasta functionalitate, lumea ar fi extrem de interesata de el, mai ales daca incarcarea va functiona asa cum trebuie. Mai mult decat atat, daca Samsung va oferi o asemenea functionalitate in smartphone-urile sale, cei de la Apple vor face acelasi lucru, deci in final toata lumea castiga.