Prima Pagina Apple Samsung intentioneaza sa lanseze primul sistem util de incarcare inductiva prin rezonanta...

Samsung intentioneaza sa lanseze primul sistem util de incarcare inductiva prin rezonanta magnetica

  In momentul de fata mai multi producatori de terminale mobile ofera utilizatorilor posibilitatea de a incarca terminalele mobile prin inductie, insa acest sistem impune plasarea terminalului pe un charging pad, iar in realitate nu exista vreo diferenta fata de conectarea terminalului la o priza. Desi sistemele actuale sunt inutile, cei de la Samsung intentioneaza sa aduca pe piata un sistem cu adevarat util, acesta functionand prin rezonanta magnetica si permitand incarcarea terminalelor wireless daca acestea se afla la o anumita distanta de charging station.

According to the wireless industry, the 14th Division, Samsung Electronics recently launched next year, aiming for the middle of the resonance wireless charging technology has embarked on the way.DMC Institute’s recent wireless charging wireless chip division personnel to team together after placing former partner selection process, such as ferrite core chips, went on. 

  Samsung colaboreaza cu o companie din Noua Zeelanda in care a investit 4 milioane de dolari, tehnologia acesteia permitand incarcarea terminalelor fara fir daca ele sunt plasate la o anumita distanta de terminalul de incarcare. Incarcarea cu energie se va face prin aer si, ca sa fiu sincer, daca Samsung va reusi sa aduca pe piata un smartphone cu aceasta functionalitate, lumea ar fi extrem de interesata de el, mai ales daca incarcarea va functiona asa cum trebuie. Mai mult decat atat, daca Samsung va oferi o asemenea functionalitate in smartphone-urile sale, cei de la Apple vor face acelasi lucru, deci in final toata lumea castiga.

 

 • Liviu

  sa o vedem si pe asta, Samsung inovind inaintea lui Apple :)))))
  am temeri in privinta asta
  si daca se va intimpla asa, Apple va scoate pe piata bateria care tine 1 luna :)))))

 • Marius

  It`s a win win situation :))

 • Fifty

  Tehnologie veche de 100 de ani. Mare inovatie….

 • Olimpiu

  Sunt destule unde si campuri in care traim. Eu prefer priza, daca nu se poate incarca mobilul de la soare. Sa-si tina pentru ei inventiile astea.

 • Cristi

  @Olimpiu +1

 • Mio

  @Olimpiu, de cand imi doresc si eu un internet pe cablu la telefon…

 • Julius

  Sint celule solare care se produc deja de ani de zile sint destul de scumpe intr-adevar dar au un randament putin sub 45%.Ar putea sa puna una pe spate si una sub ecranul telefonului.

 • Costi

  “daca Samsung va oferi o asemenea functionalitate in smartphone-urile sale, cei de la Apple vor face acelasi lucru”
  nu copiaza ,nu?:))
  dar cand e vorba de culoarea auriu samsung copiaza 😀

 • danuzz

  Samssung are deja un produs lansat cu aceasta tehnologie. Tower pentru incarcarea inductiva pentru ochelarilor 3D pe smart tv-uri. deci a implementat inaintea Apple
  nu cred ca am voie sa pun link…

 • Olimpiu

  @ Mio: nasol de tine … Poate te-ajuta nord-coreenii.