Steve Jobs credea ca intr-o viata anterioara a fost un pilot in cel de-al doilea razboi mondial

  Steve Jobs avea o foarte interesanta capacitate de a “eluda” realitatea si de a trai intr-o lume proprie in care credea ca orice isi propune este posibil, reusind chiar sa convinga si unii angajati Apple de acest lucru. In lumea sa, Steve Jobs credea ca intr-o viata anterioara a fost un pilot in cel de-al doilea razboi mondial, reincarnat acum pentru o noua viata. Ideea i-a venit lui Jobs deoarece in timp ce isi conducea masina simtea impulsul de a trage de volan inapoi, asa cum fac pilotii atunci cand ridica avioanele de la sol, iar mama primului sau copil a oferit aceste detalii pentru lumea intreaga.

Steve often said that he had a strong sense of having had a past life as a World War II pilot. He’d tell me how, when driving, he felt a strong impulse to pull the steering wheel back as if for takeoff. It was a curious thing for him to say, but he did have that sense of unadorned glamor from the forties.

  Desigur ca Steve Jobs putea credea orice, iar acest lucru l-a impins in final sa construiasca o companie atat de populara si profitabila precum Apple, iPhone-ul si tableta iPad fiind unele dintre cele mai bune produse ale sale.

4 COMENTARII

  1. Respect pentru Steve , dar asta deja intra la capitolul nebunie :))) , oricum toti suntem liberi sa credem ce vrem si toti avem nebuniile noastre 🙂

  2. Ce porcărie. I-auzi domnule :)). Îi venea să tragă de volan :)). Mi se pare câteodată că prea exagerat era Steve… Trebuie să fii prea prost să crezi așa ceva. Un om de știință crede în lucruri palpabile nu că dacă i se zbate un ochi atunci într-o viață anterioară a fost Ciclop din X-Man.