iPhone-ul este din nou plasat pe primul loc intr-un top al satisfactiei consumatorilor

  J.D. Power publica anual doua topuri in care listeaza companiile care produc smartphone-urile ce genereaza cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor, iar pentru a zecea oara consecutiv, iPhone-ul ocupa prima pozitie. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, iPhone-ul celor de la Apple obtine 856 de puncte din 1000 posibile, avand cu 16 mai multe decat Nokia, cu 27 mai multe decat Samsung si cu alte 37 mai multe decat cei de la HTC.

Among Apple smartphone owners, satisfaction with their overall experience is highest among Verizon Wireless customers (861). Among Samsung smartphone owners, satisfaction is highest among Sprint customers (853). Smartphone models that perform particularly well across all four U.S. wireless Tier 1 carriers[1] include (by OEM in alphabetical order): Apple iPhone 5; Blackberry Z10; Nokia Lumia 920 and Samsung Galaxy Note II.

  Diferenta dintre Apple si competitori este mica, la o prima vedere, insa ea conteaza si a contat pentru fiecare dintre cele 10 ocazii in care iPhone-ul s-a plasat pe prima pozitie. Apple se lauda pe website-ul sau cu rezultatele obtinute in studiile celor de la J.D. Power, compania prezentand smartphone-ul sau ca unul perfect pentru consumatorii care doresc sa obtina tot ce se poate mai bun de la un terminal mobil de acest gen.