Prima Pagina Apple Apple a fost actionata in judecata din cauza sistemului de descarcare automata...

Apple a fost actionata in judecata din cauza sistemului de descarcare automata a iOS 7

  La scurt timp dupa lansarea iOS 7 v-am spus ca multi utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca update-ul a fost descarcat automat de catre iDevice-uri, ocupand inutil spatiul utilizatorilor. Problema este atat de mare pentru un barbat din SUA, incat acesta a decis sa il actioneze in judecata pe Tim Cook, CEO-ul Apple, din cauza faptului ca nu isi poate elibera spatiul ocupat inutil de fisierele descarcate pentru update. Aceste fisiere pot ocupa pana la 3 GB in tabletele iPad, iar spatiul nu poate fi eliberat decat prin efectuarea update-ului.

A California man is taking Apple to court over what he says were “unwanted” downloads of iOS 7 onto his family’s gadgets. Mark Menacher, a resident of Poway, Calif. filed a small claims complaint against Apple’s CEO Tim Cook in the Superior Court of California in San Diego on Thursday, asking for the removal of the iOS 7 install file — something that’s downloaded to devices automatically when they’re connected to power and a Wi-Fi connection.

  In cererea de chemare in judecata barbatul il mentioneaza inclusiv pe Steve Jobs, afirmand ca fostul CEO al celor de la Apple isi administra mult mai strict angajatii, fortandu-i pe acestia sa lanseze software aproape perfect pentru utilizatori, in timp ce Tim Cook are un stil mult mai lejer. In ciuda chemarii in instanta a actualului CEO, exista sanse mici, ca barbatul sa aiba succes.

“Apple’s disregard for customer preferences in relation to iOS7 is corporate thuggery,” Menacher said in a statement. “Steve Jobs was reportedly rough on company employees in pursuit of happy customers, but Tim Cook apparently cultivates a culture of contempt for customer satisfaction in pursuit of corporate profits. It is a policy that will eventually fail.”

 • Vio

  Dar cred ca o sa aibe succes cu update-ul intradevar apple il cam baga pe gât utilizatorilor

 • Nandi

  Ar trebuii sa fie de acord mai multi utilizatori cu acel barbar care are coaie sa zica . Totusi, eu am platit telefonul sa mearga bine, nu cu buguri, blocari, restarturi etc.
  si plus as vrea sa fac eu ce vreau cu el, u ce vor ei.
  Are dreptate. A fost cu muly mai ok pana acum. Acuma e mai slab. Trebuie sa perfectioneze ios7 , se se focuseze pe aceasta la fel de mult ca si la a scoatr device-uri noi.

 • UnuMic

  De ce nu ar castiga?
  O data ce platesti un idevice trebuie sa poti face ce vrei cu el , sau la apple nu e asa? :))))))

 • Patronu

  Sper sa aiba succes.Din cate stiu si pe s2-ul care l-am avut imi descarca update-ul automat,dar il puteam sterge.

 • Sebi

  Cred ca ati gresit amandoi. Nu e barnat si nici barbar. E barvat.

 • Dan

  pe iphone (3 device-uri am probat), nu a downloadat automat update-ul pentru ios7, mi-a spus de existenta lui si dupa ce am apasat pe instalare a stat vreo 15 min sa il downloadeze … urmand apoi instalarea.

 • Dan

  Eu mi-am instalat ios7 dar nemulțumit fiind de el am facut,dupa vreo 4ore, downgrade la iOS 6.1.4 ( cat inca Apple mai semna sh-uri) pana aici totul e ok…insa a doua zi am vazut cum imi descarca telefonul singur ,iOS-ul 7,fara sa-i fi dat vreo comanda…nu l-a instalat, doar l-a descurcat si am constatat ca mi-a luat 3,5 giga din memorie…Cred totusi ca nu e deloc corect …telefonul e in garantie,acuma cum ar fi sa merg si sa cer sa mi se dea restore de fabrica dar sa nu treacă la iOS 7….deoarece vreau ca eu sa dispun cum vreau de spațiul de memorie nu Apple-ul,iar de iOS 7 nici nu vreau sa aud. Așadar sper ca acel om sa aibă succes si sa creeze un precedent pentru a face si altii ca el .

 • Valentin

  Salut! Am si eu o intrebare.
  Mi-am luat un iphone 4s importat din Europa de la eMag. Si inca mai am garantie. De exemplu este defect… eMag este autorizat Apple deci nu vor incerca sa il repare, doar sa il inlocuiasca cu unul nou. Nu? Multumesc.

 • Dragosh

  Si l-a mine s-a descarcat automat si ocupa spatiul aiurea. Prefer sa stau asa decat sa trec la tentativa aia de iOS

 • neo

  cititi mai bine terms of use prietenilor, acolo apple isi rezerva dreptul de a face ce vor ei cu device`ul lor oricand din punct de vedere al update firmware/baseband

 • Bgd

  Mai are cineva probleme de semnal?de cand am instalat 7.0.2 am semnal numai pe 3g. Pe 2g nici nu pot sa vorbesc,iar problema asta a aparut dupa o saptamana de la instalarea ios-ului pe care zici ca l-a desenat un copil cu creioane colorate!cert este ca numai iphone nu mai este acum!pot f bn sa raspund anunturilor de schimb cu galaxy s2(ceea ce nu credeam ca o sa fac niciodata)

 • clod

  mi se pare corect omul nu este obligat sa treca la ios 7 daca nu vrea dar sa il obligi intr-un fel sa o faca asta intrece orice masura tare m-as bucura sa castige….