Apple a fost actionata in judecata din cauza sistemului de descarcare automata a iOS 7

  La scurt timp dupa lansarea iOS 7 v-am spus ca multi utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca update-ul a fost descarcat automat de catre iDevice-uri, ocupand inutil spatiul utilizatorilor. Problema este atat de mare pentru un barbat din SUA, incat acesta a decis sa il actioneze in judecata pe Tim Cook, CEO-ul Apple, din cauza faptului ca nu isi poate elibera spatiul ocupat inutil de fisierele descarcate pentru update. Aceste fisiere pot ocupa pana la 3 GB in tabletele iPad, iar spatiul nu poate fi eliberat decat prin efectuarea update-ului.

A California man is taking Apple to court over what he says were “unwanted” downloads of iOS 7 onto his family’s gadgets. Mark Menacher, a resident of Poway, Calif. filed a small claims complaint against Apple’s CEO Tim Cook in the Superior Court of California in San Diego on Thursday, asking for the removal of the iOS 7 install file — something that’s downloaded to devices automatically when they’re connected to power and a Wi-Fi connection.

  In cererea de chemare in judecata barbatul il mentioneaza inclusiv pe Steve Jobs, afirmand ca fostul CEO al celor de la Apple isi administra mult mai strict angajatii, fortandu-i pe acestia sa lanseze software aproape perfect pentru utilizatori, in timp ce Tim Cook are un stil mult mai lejer. In ciuda chemarii in instanta a actualului CEO, exista sanse mici, ca barbatul sa aiba succes.

“Apple’s disregard for customer preferences in relation to iOS7 is corporate thuggery,” Menacher said in a statement. “Steve Jobs was reportedly rough on company employees in pursuit of happy customers, but Tim Cook apparently cultivates a culture of contempt for customer satisfaction in pursuit of corporate profits. It is a policy that will eventually fail.”