Prima Pagina Apple Samsung Galaxy S5 ar putea contine un senzor care scaneaza retina

Samsung Galaxy S5 ar putea contine un senzor care scaneaza retina

  Desi s-a zvonit ca Samsung Galaxy S5 va contine un cititor de amprente, se pare ca Samsung ar putea include in terminalul sau un senzor care va scana retina ochilor utilizatorilor in locul amprentelor. Deocamdata se stie doar ca aceasta tehnologie va fi utilizata pentru deblocarea terminalelor, exact precum Touch ID-ul celor de la Apple, insa probabil ar putea fi utilizat si pentru plati mobile, mai ales ca Apple nu ofera aceasta functionalitate pentru iPhone 5S.

Until now there is no information about the specifications of the Galaxy S5 but as according to the our sources and Korean reports, the Samsung Galaxy S5 will feature an Eye-Scanning unlock capability which lets the users to unlock their Samsung Galaxy S5 via scanning their eyes. According to the rumors, Samsung has started working on the sensor that will be equipped on the Samsung Galaxy S5 to allow the users to protect their device more like never before.Unfortunately, there is no information on how this Eye-Scanning sensor will work.

  Nu ar fi neobisnuit pentru Samsung sa implementeze un asemenea senzor in smartphone-urile sale din moment ce ofera deja un sistem care urmareste privirea pentru a porni/opri rularea de clipuri video si a face scroll in pagini, insa vorbim despre ceva mult mai complex. Pentru Samsung saltul la o asemenea tehnologie ar fi destul de mare si ar oferi un avantaj real fata de Apple sau HTC, care probabil nu vor alege sa foloseasca un sistem de acest gen, mai ales daca implementarea sa nu va fi utila.

 • Andrei

  Deja rivalitatea dintre samsung si apple o da in penibil.

 • ppi

  Da,ar fi interesant,dar daca este intuneric,cum naiba imi scaneaza retina?Sau vor pune o camera care sa vada si noaptea!!!

 • Rockafeller

  e prea greoaie aceasta implementare, e foarte buna nu ma intelegeti gresit, dar stiti fiecare cu cate graba vrem sa ne deblocam telefoanele de cele mai multe ori

 • AlexandruB

  m-a amuzat articolul din simplul fapt ca aceasta competitie intre giganti ne va duce in viitorul apropiat la o tehnologie pe care si Bond ar fi invidios. o sa avem o gramade de porcarii pe care nu le va folosi nimeni in telefon doar de dragul de a le pronunta numele.

 • Sericristi

  La baterie nimeni nu se gandeste ?

 • Schtrumph66

  Precum se zicea, vom ajunge sa ne dam toate datele personale (adica foarte personale) prin intermediul acestor gadget-uri. Deja amprentele le dam, ne va scana si retina si un picut mai incolo poate o sa ne ia si sange sa deblocam telefonul prin ADN.
  Tehnologia asta e facuta ca sa stie in orice moment unde esti si ce faci.
  Poate sunt paranoic, dar mie asa imi pare.

  Stima!

 • Daniel

  tare sunt curios cum naiba scaneaza ei retina…:))))

 • nume

  Astept telefonul care il vom putea debloca folosind ADN-ul…

 • danila d

  deja se implineste ce se vorbea in trecut ….

 • Cosmin111

  @Schtrumph66 +1

  “noi tehnologii” = noi metode de control .. parere personala!

 • emyLo

  sa se “duleze” la cel mai mic pret nu la “cum sa deblocam telefonu “