Samsung Galaxy S5 ar putea contine un senzor care scaneaza retina

11

  Desi s-a zvonit ca Samsung Galaxy S5 va contine un cititor de amprente, se pare ca Samsung ar putea include in terminalul sau un senzor care va scana retina ochilor utilizatorilor in locul amprentelor. Deocamdata se stie doar ca aceasta tehnologie va fi utilizata pentru deblocarea terminalelor, exact precum Touch ID-ul celor de la Apple, insa probabil ar putea fi utilizat si pentru plati mobile, mai ales ca Apple nu ofera aceasta functionalitate pentru iPhone 5S.

Until now there is no information about the specifications of the Galaxy S5 but as according to the our sources and Korean reports, the Samsung Galaxy S5 will feature an Eye-Scanning unlock capability which lets the users to unlock their Samsung Galaxy S5 via scanning their eyes. According to the rumors, Samsung has started working on the sensor that will be equipped on the Samsung Galaxy S5 to allow the users to protect their device more like never before.Unfortunately, there is no information on how this Eye-Scanning sensor will work.

  Nu ar fi neobisnuit pentru Samsung sa implementeze un asemenea senzor in smartphone-urile sale din moment ce ofera deja un sistem care urmareste privirea pentru a porni/opri rularea de clipuri video si a face scroll in pagini, insa vorbim despre ceva mult mai complex. Pentru Samsung saltul la o asemenea tehnologie ar fi destul de mare si ar oferi un avantaj real fata de Apple sau HTC, care probabil nu vor alege sa foloseasca un sistem de acest gen, mai ales daca implementarea sa nu va fi utila.