iPad Mini 2 si iPad 5 apar in noi imagini, doar iPad 5 va avea Touch ID

  In cursul noptii trecute au fost publicate imaginile pe care le puteti vedea si in acest articol, iar in baza lor aflam ca iPad 5 va avea intr-adevar Touch ID(cu cititor de amprente) incorporat, in timp ce iPad Mini 2 nu va beneficia de pe urma acestui sistem. Separat de aceasta diferenta, observam ca design-ul celor doua tablete va fi similar, compania Apple alegand sa unifice forma exterioara a propriilor tablete pentru a oferi putina unitate in diversitate si a face produsele sale mai usor de recunoscut.

  Produsele din imagini ar fi fost preluate dintr-o fabrica a unui partener Apple si desi sunt asamblate, ele nu pot fi pornite, asa ca nu poate fi confirmata/infirmata implementarea unui Retina Display in iPad Mini 2. In ultimele saptamani au aparut informatii contradictorii in legatura cu posibila oferire a unui Retina Display pentru viitorii utilizatori ai iPad Mini 2, asa ca ramane sa vedem in zilele urmatoare daca Apple a reusit sa implementeze acest tip de ecran sau nu.

 Nu uitati ca va astept marti, 22 octombrie, incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple in cadrul evenimentului sau media. Aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate informatiile din lumea Apple, asa ca nu uitati sa o instalati in iDevice-urile voastre!