Sondaj: iOS 7 si autonomia bateriei

  iOS 7 este disponibil de o luna de zile deja si fiecare persoana cu care am discutat despre noua versiune a sistemului de operare mi s-a plans in legatura cu autonomia bateriei. Desi Apple a lansat deja un update pentru iOS care ar fi trebuit sa rezolve problemele initiale intalnite de catre multi in legatura cu autonomia bateriei, se pare ca deocamdata inca exista nemultumiri si ele nu sunt putine. Pot sa confirm ca inclusiv pe iPhone 5S, caruia i-am facut restore ca nou special pentru a evita probleme de acest gen, autonomia bateriei este slaba, 3G/4G-ul consumand exagerat de multe resurse.

  Stiu ca si in cazul vostru exista multe nemultumiri in legatura cu autonomia bateriei, asa ca va rog sa votati in sondajul de mai jos.


26 COMENTARII

  1. Salut Zaone, ma poti lamuri si pe mine de ce nu-mi mai dispar insignele de pe pictograma Idevice ? Dispar cand citesc o stire, dar cand apare o noua stire imi afiseza ca am necitete toate celelalte…

  2. Depinde f. Mult si ce terminal ai. La iPad-ul(2) meu nu e nici-o diferenta, dar fara 4G. Pe wifi e la fel cu ios 6. Pe 3G parca, parca suge ceva mai mult. In mare ios7 e mai stabil si inca nu mi-a dat nici-o bataie de cap.

  3. Am vandut iPhone-ul 5 cu iOS 7 tocmai din cauza k ma tinea bateria mt mai putin decat cu 6 si mi-am cumparat alt i5 nou cu iOS 6.1.4. iar problema sa rezolvat. Nu mai fac upgrade la iOS 7 deloc sau…. NU in viitorul apropiat. Multi care au ios 7 cred k vor sa aiba 6-le

  4. @offtopic

    Lucian, tu ai problema cu accelerometrul la iP5s?Intentionez sa imi iau si eu unul pe 25 octombrie.

    @ontopic

    Am un iP4s si bateria ma tine mult mai putin,pe langa asta, se misca extrem de greu in unele aplicatii si mi se intampla sa isi dea restart din ce in ce mai des.

  5. iPhone 5, vechime 1 an de zile, ma tine bateria cam 5 ore, wifi, 3g, convorbiri, sms-uri, putine jocuri. Foarte slab! In plus, am o problema, bateria de la 86% pana la 100% se incarca ffff greu. Dureaza ore pana ajunge de la 86 la 99 sau 100%! Ce ar trebuii sa fac?

  6. Incercati sa dezactivati actualizarea automata a aplicațiilor din AppStore, actualizarea aplicațiilor care rulează in background, Wi-Fi cand sunteți in zone in care folosiți doar 3G/4G(telefonul încearcă sa găsească tot timpul rețele Wi-Fi daca il lăsați activat) update automat la email si usage diagnostic sent automatically to apple….
    Pe mine ma tine de dimineața pana seara tarziu sau chiar a doua zi dimineața. Il folosesc si in interes de serviciu si personal, destul de mult ( 3 conturi de mail, 4g, jocuri etc) am i5 cu iOS 7

  7. Poftim?! Nu stiu ce iPhoneuri aveti voi, dar eu si prietena mea, individual am observat ca telefoanele ni se incarca mai greu dupa update, dar si bateria tine mult mai bine, undeva la 30% increase in battery life. De cand am iPhoneul, cu iOS7 am in sfarsit posibilitatea de a avea o singura incarcare pe tot parcursul zilei.

  8. Pe dreaq, pe iPad Mini il incarc in fiecare seara aproape, rar cand il incarc la 2 zile, se pare ca pe 7.0.1 era mai bine, 7.0.2 tine mai putin din ce am observat. Il si utilizez enorm de mult, aproximariv 8 ore pe zi de urilizare.

  9. Pe iPhone 5 ios 7.0.2 bateria ma tine cu minim 1 ora jumatate mai mult decat pe 6.1.2.
    Inainte pe la ora 4-5 ( incarcat dimineata la 100%) trebuia sa-l bag la incarcat ca altfel se stingea, cu ios 7 trebuie sa-l bag la incarcat pe la 8.
    De exemplu acum cu 11h 28 min standby si 5 h 48 min usage(mesaje, net wifi+3g, jocuri) mai am 26%.

  10. Cred că prietenul meu a apăsat foarte tare pe ipad miniul meu de merge puțin mai greu
    Va-și recomanda să nu îl/le aduceți pe la prieteni.
    În plus este mult mai șmecher și nu lași schimba cu nimic în lume,și mai este bateria
    care durează mult mai mult.

  11. Când mi-am băgat (asphalt 8) pe ios 6 mergea bine dar când L-am upgradate
    La ios 7 l-am șters-o (chiar în ziua când am scris asta ) așa că L-am
    Instalat din nou și merge mai bine!
    Cred că a fost o problemă la încărcarea noului sistem de operare.
    Exact cum a spus și (Mike) sunt foarte mulțumit

  12. @Alin. Daca IOS 7 a fost activat cu un cont de APPLE, nu vei mai putea sa il activezi decat cu acel cont APPLE. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.