Prima Pagina Apple iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 untethered jailbreak status update

iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 untethered jailbreak status update

  Saptamana trecuta v-am prezentat un status update pentru solutia de untethered jailbreak dedicata iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, iar astazi vin cu informatii noi. Spre deosebire de saptamana trecuta, hackerii care dezvolta solutia au reusit sa adune aproape toate kernel-urile de care au nevoie pentru a o pregati pentru lansarea publica, singurul indisponibil fiind cel pentru versiunea CDMA a iPad 3. De indata ce toate aceste kernel-uri vor fi adunate si solutia de jailbreak va fi optimizata/facuta compatibila cu ele, va incepe procesul de finalizare a software-ului si dupa o perioada de testare el ar trebui lansat.

  In ciuda evolutiei pozitive a acestei solutii de untethered jailbreak, deocamdata nu stim absolut nimic in legatura cu solutia de jailbreak pentru iOS 7, hackerii evitand sa mai ofere informatii in legatura cu ea. Chiar si asa, in momentul de fata diverse exploit-uri sunt testate cu noua versiune a iOS pentru a se vedea daca ele sunt in continuare valide, dar si pentru a descoperi altele alternative care sa poata fi utilizate intr-o solutie de jailbreak publica.

 • ppi

  Dar de jailbreak pentru apple tv 3 nu se aude nimic nimic?

 • Florin.S

  Cred ca pentru iOS 7 mai e de asteptat. La anu’…si la multi ani!

 • Dany

  Cine știe cat o sa avem de așteptat ,dar cu singuranta mult dacă pentru 6.1.3 a durat atât imagineazati pentru 7.

 • Daniel N.

  Asta mai trebuia, jb pt ios 7, o sa se miste un pic mai repede ca melcul ! :)) e de apreciat munca lor, dar nu vad rostul !

 • Dan

  Kernel dumping season is finally over! 😀 În sfârșit au reușit să strângă destule. Acum să vedem dacă se țin de promisiune și lansează JB-ul mai înainte de sărbători 🙂

 • Florian

  chiar ca e fara rost, pana or sa scoata la iOS7 o sa apara iOS8 si tot asa ….s-au dus de rapa!
  dar buna prima intrebare, pt. Apple TV 3 nu se aude nimic sau si ala o sa fie peste 2 ani!? 🙂

 • Mihai 26

  Cand apare jailbreak pt ios 6.1.4 pt iPhone 5 firmware modem 3.04.25?sti cineva si de unde îl pot lua ?multumesc