Prima Pagina Apple iOS 7 – o opera de arta facuta in Microsoft Word (Video)

iOS 7 – o opera de arta facuta in Microsoft Word (Video)

[youtube]http://youtu.be/RZp7BvQJnU8[/youtube]

  iOS 7 are unul dintre cele mai controversate design-uri implementate vreodata intr-un sistem de operare pentru terminale mobile si multi s-au intrebat ce au avut in gand cei de la Apple cand l-au conceput. Chiar daca nu vom sti vreodata adevarul despre procesul de dezvoltare la care a participat Jony Ive si echipa sa, putem totusi vedea ca un Microsoft Word poate fi utilizat pentru a reproduce aproape fidel design-ul iOS 7, iar asta spune multe despre munca depusa pentru conceperea sa.

9 COMENTARII

 1. Deviza noului design a fost “simplitate”, nu ma surprinde ca poate fi facut cu un program pe care il are oricine in PC.

 2. Jony Ive tocmai a declarat pe contul sau de tweeter ca iOS 7 l-a facut la betie intr-o noapte la un internet cafe.

 3. Se pun mai multe probleme aici :
  Este iOS 7 o opera de arta ? – desigur ca nu.
  Se poate face o opera de arta in Microsoft Word ? – mai mult ca sigur ca nu .
  Concluzie – un OS , sau interfata lui facuta in Microsoft Word , nu are nimic de a face cu o opera de arta .
  Si daca Microsoft Word e capabil sa produca o interfata ca cea a iOS 7 , care sunt acele multe lucruri pe care ar trebui sa le intelegem despre munca depusa la conceperea sa ?

 4. Amice, daca eu imit in photoshop coperta ultimului numar Playboy, inseamna ca fotografii si art designerii revistei sunt vai de mama lor, sau cum?
  Fratilor, cu alte cuvinte daca reproduci o opera de arta (un tablou, sculptura) inseamna ca artistul respectiv nu a lucrat mult la ea, deci e praf…
  Zaone, te citeam zilnic frate!revino-ti!

Comments are closed.