WhatsApp Messenger are 350 de milioane de utilizatori activi lunar

  WhatsApp Messenger este cea mai populara platforma de mesagerie de pe glob, astazi CEO-ul sau anuntand faptul ca peste 350 de milioane de utilizatori folosesc aplicatia lunar. Vorbim despre o baza de utilizatori mai mare decat cea a Skype sau iCloud, aplicatia fiind teoretic cea mai utilizata din lume pentru interactiune prin mesaje text, partajare de clipuri video sau poze, etc. Cifra anuntata astazi de catre CEO-ul WhatsApp este cu 50 de milioane mai mare decat cea prezentata in luna august, el afirmand ca zilnic se inregistreaza 250.000 de utilizatori noi.

  Desi s-a spus in saptamanile trecute ca WhatsApp Messenger incepe sa isi piarda din popularitate, cifrele prezentate astazi dovedesc exact contrariul sistemul adunand cate 25 de milioane de utilizatori lunar, cel putin in ultima perioada. Avand in vedere succesul platformei, ne putem astepta ca pana la sfarsitul anului 400 de milioane de persoane sa foloseasca aplicatia lunar, iar pana la jumatatea anului viitor baza de utilizatori sa atinga jumatate de miliard.

  WhatsApp Messenger este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb