Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger are 350 de milioane de utilizatori activi lunar

WhatsApp Messenger are 350 de milioane de utilizatori activi lunar

11

  WhatsApp Messenger este cea mai populara platforma de mesagerie de pe glob, astazi CEO-ul sau anuntand faptul ca peste 350 de milioane de utilizatori folosesc aplicatia lunar. Vorbim despre o baza de utilizatori mai mare decat cea a Skype sau iCloud, aplicatia fiind teoretic cea mai utilizata din lume pentru interactiune prin mesaje text, partajare de clipuri video sau poze, etc. Cifra anuntata astazi de catre CEO-ul WhatsApp este cu 50 de milioane mai mare decat cea prezentata in luna august, el afirmand ca zilnic se inregistreaza 250.000 de utilizatori noi.

  Desi s-a spus in saptamanile trecute ca WhatsApp Messenger incepe sa isi piarda din popularitate, cifrele prezentate astazi dovedesc exact contrariul sistemul adunand cate 25 de milioane de utilizatori lunar, cel putin in ultima perioada. Avand in vedere succesul platformei, ne putem astepta ca pana la sfarsitul anului 400 de milioane de persoane sa foloseasca aplicatia lunar, iar pana la jumatatea anului viitor baza de utilizatori sa atinga jumatate de miliard.

  WhatsApp Messenger este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb


11 COMENTARII

  1. si acel update tot nu vine spre ios 7 :)) zaoane nu esti bun de profet :)) il anuntai degeaba 🙂

  2. oare update-ul ala pt IOS7 cand apare? 😀 am vazut niste printscreenuri si arata bine.

  3. Nu are rival WhatsApp ,, Auzi !! ,,am asteptat o zi sa activez un amarat de cont BBM ,, rusine BB ..

  4. Cand naiba scot update-u ala ? Pacat de aplicatie . Cand a iesit iphone 5 , a duratat o gramada pana au facut update pt el. Acum la fel in cazul ios7. A trecut mai mult de o luna de cand nu avem update !

  5. Se pare ca n-am citit eu bine, oamenii vorbeau despre update pentru aplicatia in cauza, eu m-am referit la update (iOS 7.1).

  6. Zaone, care-i ghiseftul WhatsApp? Din ce fac bani caci n-are reclame, pana acum ceva vreme era total gratuit, abia peste cca 9 luni vor aparea primele incasari de la cei care fac un an de la achizitie in noua politica de vanzar, si asta daca vor dori sa mai aiba aplicatia inca un an doari. Moca nu-i nimic pe lumea asta. Nu cumva e o baza de date pentru marketing si eventuale servicii secrete NSA,CIA,FBI, Interpol, Europol, etc., si whatsapp incalca regula confidentialitatii? Tu de ce nu faci munca patriotica? Pentru ca toate-s pe bani. De atata vreme, daca de la noi nu iau bani, atunci de unde iau bani cei de la WhatsApp? In alta ordine de idei, care-i diferenta dintre WhatsApp / Blackberry Mesenger din toate punctele de vedere?

  7. E razboi mare ,chiar ieri am citit pe stiri ca NSA-ul a ascultat cam 72 milioane de convorbiri ,si a scanat sms-uri dupa anumite cuvinte ,in Franta intre 10 Dec si ianuarie trecute fara stirea Frantei.Asa ca whatsapp are sponsor.

Comments are closed.