Prima Pagina Apple BlackBerry Messenger a inregistrat peste 10 milioane de descarcari in doar o...

BlackBerry Messenger a inregistrat peste 10 milioane de descarcari in doar o zi

  In ciuda startului prost, BlackBerry Messenger pentru iOS a atras atentia multor utilizatori din lumea intreaga, aplicatia canadienilor de la Blackberry fiind descarcata de peste 10 milioane de ori in lumea intreaga. Vorbim desigur despre descarcari generate pe platformele iOS si Android OS, fara a face diferentiere intre ele, iar cei de la BlackBerry au fost uimiti de rezultate. Aplicatia lor ocupa prima pozitie in 75 de App Store-uri de pe glob, iar intr-un post publicat pe blogul companiei, angajatii sunt laudati pentru eforturile depuse pentru a aduce aplicatia lumii intregi.

  Lasand la o parte laudele pe care cei de la Blackberry si le fac, lansarea aceasta a fost gandita prost si executata la fel de prost. Email-urile pentru inregistrare s-au trimis extrem de greu si serverele Blackberry n-au reusit sa faca fata numarului mare de utilizatori care incercau sa se inregistreze, iar acest lucru a stricat intreaga experienta de a incerca ceva nou. Din punctul meu de vedere, Blackberry Messenger va avea un succes moderat, multi il vor incerca pentru a vedea ce aduce diferit fata de alte aplicatii asemanatoare, insa in final doar cei cu contacte BBM si prieteni posesori de Blackberry-uri il vor utiliza.

  Blackberry Messenger este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s

Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.5 Mb


 • OpreAndreIoan

  Si 9.9 milioane de uninstall-uri azi…

 • Andrei

  Peste 10 mil descărcări dar sunt curios câte mail-URI au trimis … Ca eu de cand a fost lansat aștept mail-ul de confirmare…

 • Vio

  Deja lam sters nu am primit nici pana acum mail de la ei de confirmare, intradevar ca descărcări poate dar ca funcționalitatea nu stii daca 10% il folosesc acum

 • zed

  faptul ca nu poti adauga prieteni in lista de contacte, decat cu acel PIN, va face ca aceasta aplicatie sa fie abandonata de multi, in cel mai scurt timp. stiu ca asa functioneaza BBM-ul dar daca avea si optiunea sa-ti gaseasca dupa nr de telefon contactele din agenda (cum face whatsapp) cred ca avea mai mult succes pe IOS si Android. Whatsapp e imparat pe nișa asta si nu cred ca in urmatorii ani va fi detronat.
  daca n-ai prieteni/colegi cu telefoane blackberry e cam inutila aplicatia 🙂

  P.S. whatsapp merge si pe telefoanele blackberry, deci chiar ca va deveni obscura in cateva luni (aplicatia BBM).

  parerea mea 🙂

 • Bogdan

  L-am descarcat pe iOS 7.0.2 aseara mergea totul bine si frumos.Am pus 7.0.3 de fiecare data cand trimiteam sau primeam o poza crash la aplicatie.Nu puteam sa scriu un cuvant…crash….

 • Geza

  Nu am primit mail de confirmarede ieri dimineata

 • okinawa

  Pai asta e ideea BBM, sa poți vorbi cu cineva fără sa ai numărul de telefon neapărat și pt o securitate mai buna a continutului mesajului. Pt comunicarea bazata pe numărul de telefon ai Whatsapp. De ce ai vrea un alt alta aplicație sa facă același lucru. Cred ca dacă se introduce și voice call pe BBM chiar ar genera o concurenta serioasa și pe Viber.

 • Geza

  Ma scuzati de intrebare,ati primit mail de confirmare?

 • iuliutz

  Am primit mail dar l-am si sters. Pe iPad mini sau device-uri Fara GPS nu se instaleaza

 • Nebunyky

  Milioane , miliarde, catralioane de descarcari. Utilizatori finali cateva sute poate mii.
  Nimeni nu primeste mail de confirmare :))

 • Radu

  Eu am primit mail-ul ieri seara

 • AlexandruN

  Nici eu nu am primit mailul de confirmare. De ieri dimineata tot astept.

 • ValentinS

  am primit mail de confirmare dupa aprox 12h. Aveam deja 7.0.3 si imi merge f bine. Au anuntat ca nu merge decat pt telefoane, asa ca nu vad logica de ce ai incerca pe ipad. Foarte bun pt cei care apreciaza o securitate mai buna si cei care au folosit bbm pe bb

 • Kla

  Am primit mail dupa vreo 20 ore 😉