BlackBerry Messenger a inregistrat peste 10 milioane de descarcari in doar o zi

  In ciuda startului prost, BlackBerry Messenger pentru iOS a atras atentia multor utilizatori din lumea intreaga, aplicatia canadienilor de la Blackberry fiind descarcata de peste 10 milioane de ori in lumea intreaga. Vorbim desigur despre descarcari generate pe platformele iOS si Android OS, fara a face diferentiere intre ele, iar cei de la BlackBerry au fost uimiti de rezultate. Aplicatia lor ocupa prima pozitie in 75 de App Store-uri de pe glob, iar intr-un post publicat pe blogul companiei, angajatii sunt laudati pentru eforturile depuse pentru a aduce aplicatia lumii intregi.

  Lasand la o parte laudele pe care cei de la Blackberry si le fac, lansarea aceasta a fost gandita prost si executata la fel de prost. Email-urile pentru inregistrare s-au trimis extrem de greu si serverele Blackberry n-au reusit sa faca fata numarului mare de utilizatori care incercau sa se inregistreze, iar acest lucru a stricat intreaga experienta de a incerca ceva nou. Din punctul meu de vedere, Blackberry Messenger va avea un succes moderat, multi il vor incerca pentru a vedea ce aduce diferit fata de alte aplicatii asemanatoare, insa in final doar cei cu contacte BBM si prieteni posesori de Blackberry-uri il vor utiliza.

  Blackberry Messenger este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.5 Mb