iPad Mini cu Ecran Retina va fi disponibila in cantitati extrem de limitate in perioada lansarii

  Dupa cum era de asteptat, tableta iPad Mini cu Ecran Retina va fi disponibila in cantitati extrem de limitate in perioada lansarii, situatia fiind mult mai rea decat in cazul terminalului iPhone 5S. Informatiile vin de la oameni care au discutat cu parteneri a cumpaniei Apple si au aflat ca Retina Display-urile de 7.9 inch se produc foarte greu, insa nu era nevoie neaparata de informatii din interior pentru asa ceva. Avand in vedere ca Apple a anuntat faptul ca lansarea iPad Mini cu Ecran Retina va avea loc la aproape o luna dupa lansarea iPad Air, era clar ca stocurile vor fi mici.

The supply of the Retina Mini is going to be ridiculously tight in the fourth quarter. Apple’s 2013 iPad shipment growth is shaping up to be comparatively modest and the shift in launch cycles has played a major role in the slowdown. 

  Daca va intrebati ce inseamna toate acestea pentru Romania, ei bine vorbim despre foarte putine unitati trimise in tara noastra de catre Apple, deci va trebui as fiti extrem de rapizi in a comanda una cand vor fi puse in vanzare, deoarece asteptarea pentru stocuri noi va fi lunga.