Prima Pagina Apple Aplicatia iMovie inca este incapabila sa editeze clipuri video slow motion inregistrate...

Aplicatia iMovie inca este incapabila sa editeze clipuri video slow motion inregistrate cu iPhone 5S

  Saptamana aceasta compania Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei iMovie pentru iDevice-urile noastre, implementand o multitudine de noutati, insa printre ele nu se regaseste si optiunea de a edita clipuri video slow motion pastrandu-le viteza de redare. Editand clipurile video folosind optiunile standard, la salvare acesta va rula la viteza normala a oricarui clip video inregistrat pe iDevice-urile voastre, iar daca utilizati optiunea de reducere a vitezei, disponibila in aplicatie, nu veti obtine acelasi efect.

  Nu pot sa inteleg de ce nu ofera Apple in aplicatia iMovie optiunea de redare a clipurilor video in slow motion si editarea lor pastrandu-le calitatea, insa partea buna este ca aplicatia Camera Roll contine aceasta optiune. Utilizand editorul standard al aplicatiei puteti edita clipurile video slow motion fara a le afecta proprietatile, asa ca uitati de iMovie pentru acest procedeu.

Pretul initial:
Nume:
iMovie

4.49

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: iMovie puts everything you need to tell your story at your fingertips, with a beautifully streamlined interface and Multi-Touch gestures that let you enjoy your videos like never before. Browse your video library, quickly share favourite moments, and crea…


Dimensiunea aplicatiei este: 605.5 Mb