Aplicatia iPhoto pentru iOS poate acum sa stearga pozele din Camera Roll

  In cursul acestei saptamani compania Apple a lansat un update pentru aplicatia iPhoto din App Store, implementand cateva functii noi si utile pentru posesorii de iDevice-uri. Printre noutatile implementate de catre compania Apple se numara si posibilitatea de a administra, in sfarsit, pozele disponibile in Camera Roll, functia fiind indisponibila pana in prezent. Desi vorbim despre o aplicatie Apple care este disponibila de un an si jumatate de zile in App Store, abia acum ea a avut implementata posibilitatea de a modifica sau sterge pozele din Camera Roll.

Photos in the Camera Roll can now be deleted from within iPhoto

  In mod normal aplicatia iPhoto salva poze noi cu modificarile facute, exact precum orice alta aplicatie disponibila in App Store, insa acum Apple a modificat complet sistemul de comunicare intre cele doua elemente. Se pare ca Apple foloseste un set de API-uri private pentru aceasta functionalitate, ele nefiind disponibile pentru alte aplicatii ale App Store-ului, acestea fiind in continuare nevoite sa salveze pozele separat in Camera Roll. Aplicatia iPhoto pentru iOS este disponibila gratuit in App Store pentru cei care au cumparat un iDevice nou dupa data de 1 septembrie.

Pretul initial:
Numele:
iPhoto

4.49

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Featuring an all-new, streamlined design thats more beautiful and simpler than ever, iPhoto gives you powerful yet easy ways to browse,organize, edit, and share your photos. Enhance your pictures with Mult…


Dimensiunea aplicatiei este: 273.9 Mb