Apple incearca sa irnegistreze ca marca o expresie prezenta pe toate produsele sale

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, compania Apple a trimis la autoritatile americane o cerere prin care incearca sa inregistreze ca marca o expresie prezenta pe carcasele tuturor produselor sale. Vorbesc despre cuvintele Designed by Apple in California, o expresie pe care compania Apple a inscris-o pe toate produsele sale, fie ca este vorba despre iDevice/Mac-uri, sau despre diversele sale accesorii. Desi poate parea ciudata, inregistrarea are o logica si ea se leaga de o campanie pornita de catre Apple in vara, ea avand rolul de a promova design-ul grozav al produselor sale.

[youtube]http://youtu.be/Zr1s_B0zqX0[/youtube]

  Clipul video de mai sus a fost prezentat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2013, ea incercand sa arate lumii intregi ca in “ADN-ul” tuturor celor din cadrul Apple exista implementata mentalitatea de a crea produse care arata excelent. In ultimii ani compania a pus extrem de mult accent pe design-ul grozav al produselor sale, iar acest lucru a ajutat-o sa isi creasca substantial vanzarile.

6 COMENTARII

  1. Pai sa se stie ca e dezvoltat in California , care nu e chiar totuna cu … Kyonggi-do sau Cholla-nando

    Poate ar fi bine ca si pe produsele noastre sa scrie : Proiectat sau Fabricat in Transilvania , s-ar cumpara mult mai bine in exterior decat daca ar scrie Produs in Romania.

  2. Stiu ca sunt off dar ma intereseaza si pe mine sa stiu ceva.
    Eu nu folosesc safari ca mi se pare aiurea rau , dar am incercat sa ma apuc sa-l utilizez si am o problema mica.
    Daca dau sa faca comanda rapida la un site si intru in acel site dupa scurtatura nu imi apare butonul back.
    De exemplu am dat la idevice.ro si dupa ce-l deschid si dau pe un articol nu mai pot da back , pentru ca nu apare…..stiu ca pot folosi acel back de la site dar sunt site-uri care dupa ce deschizi o pagina nu mai apare back si trebuie sa inchizi de tot si sa intri din nou…..e penibil si frustrant cum e gandit si sper sa fie o rezolvare pe care eu nu o stiu pentru ca nu folosesc de obicei safari.
    Probabil meniul cu back si toate alea dispare pentru ca e scurtatura strict pentru acel site dar tot penibil ramane modul de gandire…..de exemplu faceti comanda rapida pentru flashscore si intrati de ex. la clasament la unu din campionate si spuneti-mi cum reveniti la pagina principala fara a inchide de tot si redeschide comanda rapida…..
    Flashscore e doar un exemplu , site-uri cu probleme de genu adta suny multe.
    Sper ca se poate face ceva si nu stiu eu ca nu utilizez “minunatia” adta de safari…..
    Multumesc

  3. @Sorin , am uitat sa mentionez ca am incercat cu slide din toate pozitiile :)) , am incercat chiar sa si “scutur” telefonu sau sa-l intorc :))). Oricum multumesc pentru interventie

  4. @seby
    Sunt pe ipad (iOS, deci safari) si am verificat ce spui: site-ul respectiv nu are probleme, apar dupa navigare / acces pagini din site sagetile de back / forward. De fapt, cred ca link-urile tale se deschid in tab-uri separate, unde e normal sa nu-ti apara sagetile de back / forward.

    @sorin
    Ce spui se poate face (doar) pe mac-uri.

  5. @Emil ai facut comanda rapida pe ecran si ai intrat? Cand intru din safari nu am probleme dar acestea apar cand vreau sa intru din comanda rapida…..probabil facand comanda rapida aceasta deschide decat tab-iri cum spui si este oarecum normal , dar in cazul asta nu e normal cum au gandit-o cei de la apple.