Iata de ce nu exista versiuni aurii ale iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina

  Inaintea lansarii iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina am vazut tot felul de presupuse carcase ale tabletelor lansate de catre compania Apple si o buna parte dintre ele aveau culoare aurie. Desigur ca am asteptat ca ele sa fie prezentate de catre Apple in evenimentul media din data de 22 octombrie, insa din pacate niciuna nu si-a facut aparitia si acum aflam de ce. Apple a produs intr-adevar prototipuri ale acestor tablete, insa ele nu aratau la fel de bine precum iPhone 5S, asa ca s-a luat decizia de a nu le lansa pe piata.

One other thing the 5S offers that the new iPads do not: a gold option. My understanding is that they tried it, and it just didn’t look good bigger. It works on the iPhone because the iPhone is so much smaller — more like jewelry. 

  Cei de la Apple au ajuns la concluzia ca iPhone 5S-ul auriu arata bine, dar o tableta iPad cu aceeasi culoare nu arata la fel de bine, chiar daca este vorba despre versiunea mine. In concluzie, auriul este bun doar in cantitati potrivite.

5 COMENTARII

  1. Am vazut si eu intr-un final iPhone 5s. Auriu si Negru.
    Am ales negrul, ptr ca arata de infinit de ori mai bine decat auriul. E prea coca’ style !

    Bun, culoarea neagra, negru a ramas! La un prim hands-on nu m-a impresionat deloc iPhone 5s.

    Marginile sunt prea taioase, butonul Home, zici ca e rupt, si mai ca se duce stanga dreapta cand e apasat. Inelul, celebrul inel nici nu se cunoaste pe iPhone 5s Black, facand ca butonul home sa para mai mic, si parca n-are nici o treaba cu restul telefonului.

    In schimb am ramas placut impresionat de iPhone 5C Albastru… e pur si simplu… Frumos !

    In concluzie, raman la al meu iPhone 5, cel putin pana cand preturile vor scadea sub 2000 ron ptr un 5S.