Prima Pagina Apple Apple intentioneaza sa ne ofere un sistem de navigatie turn-by-turn pentru pietoni,...

Apple intentioneaza sa ne ofere un sistem de navigatie turn-by-turn pentru pietoni, biciclisti si nu numai

  iOS 7 Maps are multe neajunsuri, iar printre ele se numara si lipsa unui sistem de navigatie turn-by-turn pentru pietoni, biciclisti sau rute de transport in comun, insa compania lucreaza intens la rezolvarea problemei. Prin oferte de munca publicate recent pe website-ul sau si achizitionare acompaniilor Embark sau HopStop, Apple da de inteles ca depunde eforturi serioase pentru a aduce un asemenea sistem in aplicatia Maps pentru iDevice-urile noastre, iar in iOS 8 am putea sa vedem imbunatatirile.

Apple is hiring outstanding software engineers to deliver the next generation of Maps services. Seize this ground floor opportunity to help us build the world’s best Transit Routing platform at massive scale…As a member of the Transit Routing team, you will work on one of the most anticipated features of Apple Maps. You will design and implement functionality that will be used by millions of users worldwide. Being part of a small team, you will have an influence on the future product.

  Compania a angajat diverse persoane in posturi care au legatura cu oferirea acestui tip de serviciu in Apple Maps, continua sa faca angajari pentru exact acelasi lucru si probabil in curand va oferi directii pentru cei care nu detin o masina. Desigur ca totul va fi initial disponbil in SUA si tarile importante, iar Romania ar putea fi lasata undeva la coada listei de prioritati, insa stim macar ca Apple lucreaza la o asemenea functionalitate si o va oferi candva, iar intre timp poate va actualiza si hartile pentru Romania.

 • alex

  vreau ceva asemanator here maps, transit

 • Andrey

  Poate in SUA….

 • Aurelian

  Ar trebui sa ne dea si noua posibilitatea sa putem offline macar harta unui oras. Am mai zis-o si o repet: hartile Nokia nu au rival.

 • Seby

  Eu cred ca prima data trebuie sa incerce sa faca ceva cu sistemul de navigatie pentru auto ca il au deja dar e cam praf.
  Eu am dat un restore la iphone si fiind prea tarziu nu am mai stat sa instalez navigonul si a doua zi am avut nevoie de gps si singura mea optiune a fost apple maps , nu imi vine sa cred prin ce “coclauri” m-a bagat si nu mai spun de strazi pe care eu aveam interzis 🙁 , adta in conditiile in care cu navigon dar si cu google maps nu am patit asa ceva.
  Pana la urma am tras pe dreapta si am instalat google maps si a fost ok. Cred ca nu este in regula daca face asa ceva intr-un oras cum este brussel , in conditiile in care nici-un alt sistem de navigare nu mi-a dat atata bataie de cap.
  Pana la pietoni , biciclisti si transport in comun sa se ocupe de auto si e perfect , sunt zeci ca sa nu spun sute de aplicatii care ofera sprijin pentru celelalte categorii si o fac foarte bine.