Apple intentioneaza sa ne ofere un sistem de navigatie turn-by-turn pentru pietoni, biciclisti si nu numai

  iOS 7 Maps are multe neajunsuri, iar printre ele se numara si lipsa unui sistem de navigatie turn-by-turn pentru pietoni, biciclisti sau rute de transport in comun, insa compania lucreaza intens la rezolvarea problemei. Prin oferte de munca publicate recent pe website-ul sau si achizitionare acompaniilor Embark sau HopStop, Apple da de inteles ca depunde eforturi serioase pentru a aduce un asemenea sistem in aplicatia Maps pentru iDevice-urile noastre, iar in iOS 8 am putea sa vedem imbunatatirile.

Apple is hiring outstanding software engineers to deliver the next generation of Maps services. Seize this ground floor opportunity to help us build the world’s best Transit Routing platform at massive scale…As a member of the Transit Routing team, you will work on one of the most anticipated features of Apple Maps. You will design and implement functionality that will be used by millions of users worldwide. Being part of a small team, you will have an influence on the future product.

  Compania a angajat diverse persoane in posturi care au legatura cu oferirea acestui tip de serviciu in Apple Maps, continua sa faca angajari pentru exact acelasi lucru si probabil in curand va oferi directii pentru cei care nu detin o masina. Desigur ca totul va fi initial disponbil in SUA si tarile importante, iar Romania ar putea fi lasata undeva la coada listei de prioritati, insa stim macar ca Apple lucreaza la o asemenea functionalitate si o va oferi candva, iar intre timp poate va actualiza si hartile pentru Romania.