Prima Pagina Apple iPad Air Retina Display – comparatia cu tabletele concurente

iPad Air Retina Display – comparatia cu tabletele concurente

  In iPad Air compania Apple a implementat un Retina Display IPS LCD cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, care, teoretic, ar trebui sa fie la fel de bun precum cel din iPad 4 si in realitate acest lucru este adevarat. Cei de la Anantech au facut o comparatie intre Retina Display-ul din iPad Air si ecranele tabletelor concurente, sau ale celor produse de catre Apple. Dupa cum puteti vedea din prima imagine, ecranul iPad Air se plaseaza pe ultima pozitie in ceea ce priveste afisarea punctelor albe pe ecran, un rezultat nu foarte bun obtinand si in testul greyscale.

  Uitandu-va la toate testele, veti observa ca performantele noului Retina Display difera extrem de mult, in anumite teste acesta obtinand rezultate mai slabe decat cel al iPad 4, sau ecranele tabletelor concurente, insa in alte teste iesind invingator. Practic in ceea ce priveste ecranul compania Apple nu are parte de performante excelente si nu putem spune ca iPad Air are cel mai bun ecran de pe piata, deoarece exista discrepante foarte mari intre rezultatele obtinute in teste.

  • iPad4ever

    Se pot face 1000 si una teste, un lucru e sigur: iPad ramane cea mai vanduta tableta din lume. Atata timp cat Apple poate realiza acest lucru, nu are de ce sa-si faca grihi

  • Victor

    @zaone , fata de articolul prezentat de tine nu e nici o legatura .
    Vreau sa te intreb daca i mi iau un iPhone 5S din SUA la liber e vreun dezavantaj ?
    Tnx …