Amazon pregateste lansarea unui smartphone capabil sa interpreteze gesturi 3D

  Amazon este unul dintre cei mai mari retaileri online din SUA, concureaza cu Apple, Google sau Samsung pe piata tabletelor, insa in curand ar putea face acelasi lucru inclusiv pe piata smartphone-urilor. Americanii testeaza in momentul de fata mai multe prototipuri de smartphone-uri, unul dintre ele avand 4 senzori 3D capabili sa interpreteze gesturi 3D facute de catre utilizatori si sa urmareasca privirea acestora, ideea fiind de a oferi noi metode de controlare a smartphone-urilor.

  Aceasta este strategia pe care Amazon o abordeaza pentru a concura cu iPhone-urile companiei Apple, insa ramane de vazut cat succes va avea. Smartphone-ul Amazon va avea nu mai putin de 6 camere integrate, 4 dintrele 3D si dedicate recunoasterii gesturilor sau a urmaririi privirii, plus inca o camera frontala si una principala. Smartphone-ul are numele de cor Mr. Smith si ar urma sa includa un ecran de 4.7 inch, deci se va potrivi perfect in multitudinea de terminale Android disponibile acum pe piata.

  iPhone-urile companiei Apple forteaza producatorii de terminale Android sa devina din ce in ce mai inventivi pentru a ramane relevanti intr-o piata suprasaturata de smartphone-uri, iar ideile celor de la Amazon ar putea sa ii garanteze succesul.