iPhone 5S a fost declarat drept cel mai bun smartphone pentru gaming, este mai rapid decat Google Nexus 5

13

  Rightware, compania care produce diverse aplicatii de benchmarking pentru iDevice-uri si terminale Android, a publicat pe prima pagina a website-ului sau un top in care prezinta cele mai bune smartphone-uri si tablete pentru gameri. Conform top-ului dedicat smartphone-urilor, iPhone 5S cu al sau chip grafic quad-core PowerVR G6430 este cel mai bun smartphone pentru gaming, el avand performante mai bune decat cele ale Sony Xperia Z1, Google Nexus 5, Sharp AQUOS SHL23 si LG G2.

  Fata de iPhone 5 vorbim despre o dublare a performantelor, insa importanta este suprematia in fata Google Nexus 5, un smartphone care inca nu a fost lansat pe piata si este deja mai slab decat iPhone 5S, cel putin in acest rezultate. Veti observa ca toate cele 4 smartphone-uri Android care sunt surclasate de catre iPhone 5S functioneaza in baza aceluiasi chip grafic Adreno 330, deci diferenta de rezultate este data fie de Android, fie de modul in care a fost imbunatatita viteza procesorului grafic, sau de modul in care procesorul principal a fost tactat.

  Daca sunteti interesati de cateva jocuri care sa puna la incercare chip-ul grafic din iPhone 5S, atunci va recomand sa cititi acest articol.