Prima Pagina Apple Apple este nevoita sa contracteze Samsung pentru a putea fabrica indeajuns de...

Apple este nevoita sa contracteze Samsung pentru a putea fabrica indeajuns de multe tablete iPad Mini cu Ecran Retina

  Saptamana aceasta Tim Cook a afirmat ca nu stie daca Apple va avea indeajuns de multe tablete iPad Mini cu Ecran Retina pentru a acoperi cererea in perioada sarbatorilor de iarna, informatii diverse sugerand faptul ca Sharp nu ar putea produce indeajuns de multe Retina Display-uri. Aflandu-se in fata unei situatii extrem de dificile, cei de la Apple ar fi luat decizia de a contracta Samsung pentru a produce Retina Display-urile produsului, iar asta in conditiile in care americanii cauta in mod constant solutii de a elimina dependenta de coreeni.

  In ciuda apelarii la Samsung, coreenii nu ar putea oferi cantitati suficiente de ecrane decat in cursul anului viitor, deci Apple va avea parte de o lansare cu un numar foarte redus de unitati. Chiar daca Sharp ar fi principala veriga slaba in lantul Apple, nici japonezii de la LG Display nu s-ar descurca foarte bine, ei fiind departe de a produce numarul de componente cerute de catre Apple. Practic Apple a fost fortata sa lanseze iPad Mini cu Ecran Retina chiar daca nu avea cum sa produca indeajuns de multe componente pentru produs, iar acum va fi nevoita sa afiseze modelele ca fiind indisponibile in stoc.

  • El Toro

    Dar credeam ca Apple e doomed…si o sa moara in primele 2 minute dupa ce s-a dus Jobs:))). It’s a terrible disease being a successful company it seems 😛

  • cineva

    Totusi o vad ca se poate comanda atat in SUA cat si in Romania si asta de cateva zile…unde e criza asta de fapt?
    Confirm dupa multe cautari ca aceasta criza exista intradevar la iphone 5s…ca 5c nu cumpara nimeni caci nu se justifica din multe puncte de vedere.