Prima Pagina Apple iPad Air si o problema a accelerometrului

iPad Air si o problema a accelerometrului

  Utilizand tableta iPad Air in cursul acestei zile am observat ca in iOS exista o mica problema in ceea ce priveste accelrometrul si sistemul de rotire a ecranului. Mai exact, de cateva ori tableta refuza sa modifice orientarea ecranului din landscape in portrait mode, totul din senin, dupa o simpla deblocare. Desigur ca o blocare/deblocare nu rezolva in vreun fel problema si singura cale de a readuce lucrurile la normal implica o redeschidere a tabletei folosind butonul Lock.

  Din pacate aceasta nu este prima oara cand am intalnit problema, tableta iPad 3 generand de cateva ori acelasi blocaj, insa nu chiar atat de des precum iPad Air. Nu stiu ce anume greseste Apple in iOS-ul sau, insa observ ca nu e ceva limitat doar la anumite modele ale iPad, si nici macar iPad Air nu este ferita de probleme. Voi ati intampinat vreun blocaj asemanator in timpul utilizarii tabletei iPad Air?

 • Licu

  Si eu am Ipad 4 si de cand cu IOS 7 tot mi se intampla . sau nu se roteste din landscape in landscape ( adica sa o intorc invers ) …
  cand aveam IOS 6 nu tin minte sa fi patit asa ceva …

 • George

  Am patit asta pe Ipad 2 si nu doar odata,de mai multe ori tot datorita la IOS 7

 • Vlad_MiTo

  Confirm, de când am instalat ios7 uneori întâlnesc aceasta problema
  Inițial am crezut ca trecând la iOS 7.0.3 l-ar fi rezolvat dar nimic…

 • George

  Decamdata nu am intalnit…o butonez de 4 ore ….omsa vedem…

 • Razvan

  Destul de des pe Ipad mini 64gb/4g cu ultimul IOS.
  Cred ca IOS-ul e de vina sigur, ultima versiune pare mai lenta si instabila.

 • vladc

  da, la ipad2 pe ios7, constant, nu mai raspunde la miscari…naspa

 • Onyx

  Am Ipad 4 de la Craciun, Ios 6, niciodata asa ceva, acum aud prima oara.

 • alex24buc

  Confirm si eu aceleasi probleme la rotirea ecranului, la IPAD 4 cu noul IOS pe langa alte buguri mai putin enervante. La IOS 6 nu am avut aceasta problema. Sa speram ca APPLE le remediaza cat mai curand.

 • geotiberiu

  pe iPad2 cu iOs7 aceeasi problema

 • Adrian

  Si eu am aceeași problema pe IPad 3 de când am instalat iOS 7. Noul IOS mi-a transformat tableta pe care am plătit 3700 RON intr-o vechitura. Merge mai rapid o tableta no name Android care costa 300 RON decât aceasta tableta acuma. Adrian, dacă ai vreo posibilitate sa transmiți ca ce au făcut magarii astia de la Apple fortandu-ne sa instalam noul sistem pe iDevice-URI vechi ar fi o performanța. Eu am încercat dar nu am reușit.

 • robo

  Eu posed un ipad Air de doua zile si nu am intalnit pina acum nici o problema ……

 • Dan

  Aceeasi problema o am si eu cu ipad air pe care il am de o zi. Nu mai functioneaza rotirea ecranului sau se roteste doar cand vrea el. Nu are legatura cu rotation lock pentru ca este setat pe mute.

  I-am dat si reset all setting si shutdown si are aceeasi problema, chiar am inchis si toate aplicatiile pe care le aveam deschise la un moment dat.

  Din cate am citit pe forumuri s-ar putea sa fie o problema cu iOS 7 sau cu giroscopul.

  Daca are cineva vreun sfat….

 • Ovidiu

  Confirm si eu problema cu rotirea ecranului la ipad air, face din cand in cand, ca si rezolvare ar fi inchiderea completa si respectiv redeschiderea acesteia de la butonul on/off. O am de 2 luni si pana acum am intampinat de vreo 3-4 ori problema asta. Se pare ca e de la soft…