Prima Pagina aplicatii Interfata WhatsApp Messenger pentru iOS 7 apare in noi imagini

Interfata WhatsApp Messenger pentru iOS 7 apare in noi imagini

  iOS 7 a fost lansat oficial acum mai bine de o luna de zile si de catre compania Apple, insa aplicatia WhatsApp Messenger inca nu a fost actualizata cu o interfata speciala. Compania WhatsApp lucreaza la aceasta noua versiune a aplicatiei si o pregateste pentru lansare, insa deocamdata vedem doar o noua serie de screenshot-uri din ea. Imaginile au fost publicate de catre cei de la WhatsApp intr-o sectiune a website-ului in care ei cauta oameni dispusi sa traduca diversele texte ale meniurilor, iar noi putem vedea din nou tot ceea ce ni se pregateste. Avand in vedere ca aplicatia se afla in proces de dezvoltare de aproape doua luni de zile, e putin probabil ca noi sa mai avem mult de asteptat inainte ca ea sa fie disponibila in App Store.

  WhatsApp Messenger este disponibila gratuit si poate fi instalata doar pe terminale iPhone, iar dupa un an de la instalare va trebui sa platiti un abonament anual de 1€.

 • Danny

  La o companie atat de mare, chiar e lipsa de neprofesionalism sa nu lanseze, nici dupa 2 luni de la ios7, un update de interfata si pt alte buguri care apar la iphone 5. Au avut timp toata perioada de beta sa lucreze la design si compatibilitate si cu toate astea tot au trecut 2 luni. Parca ar lucra la ceva nemaivazut. Am vazut in trecut concepte de design la whatsapp mult mai reusite cu verdele acela..

 • claudiu

  la mine scrie ca e lifetime nu expira ?

 • Capricornul

  am impresia ca platesc doar cei care si au instalat programul dupa luna iulie sau august cei vechi nu platesc

 • Dorin Andreescu

  @ Danny, ai prefecta dreptate. Este jenant! Nu doar pentru whatsapp. Sunt altele care au update acum recent si nu-s pentru ios7. Este strigator la cer, neprofesional si penibil! La fel se intampla si cu OS X Mavericks. Nici o aplicatie compatibila. Astia zici ca dorm toti in sosoni! :))))

 • Aurelian

  Iar incep discutiile despre pretul “exorbitant” de 1€ pe an, cat va fi abonamentul. Eu nu va inteleg, folositi telefoane mai scumpe de 600€, faceti leasing(abonament) pentru iphone de peste 40€ pe luna si in final, ceea ce va deranjeaza si vi se pare absurd, este sa platiti un rahat de 1€ pe an.

 • claudiu

  @Aurelian nu vad pe nimeni sa se planga de pretul ”exorbitant” de 1 euro pe an :)))

 • Aurelian

  @Claudiu asteapta ca urmeaza. Daca ai urmarit articolele din trecut despre aplicatia whatsapp si noua taxa care se percepe ai fi vazut ca multi se plang de acel 1€ pe an. Si din cate observ si tu esti din cei care “isi face griji” ca are licenta lifetime dar va trebui sa plateasca.

 • Claudiu91

  Ce ma amuza @Aurelian… Comenteaza si el preventiv… Cred ca nu a mai vazut de mult timp vreo cearta pe aici si omul se plictiseste si incepe sa certe oamenii, chiar daca ei nu vor sa spuna ca este o problema cu plata unui euro pe an. shhhh… Maine primul lucru care il va face cand o sa se trezeasca este sa isi deschida iDevice-ul sau si sa intre pe http://www.idevice.ro/2013/11/04/interfata-whatsapp-messenger-pentru-ios-7-apare-in-noi-imagini/ .

 • Claudiu Daniel

  Apropo la ultima actualizare ne obliga sa activam localizarea cand trimitem o poza

 • claudiu

  @aurelian. nu fac parte crede-ma daca am ajuns sa ma plang la 1 amarat de euro inseamna ca is jenant rau de tot oricum eu am pus doar o intrebare sa nu ma vad ca mi se dezactiveaza contul ceau