Prima Pagina Apple Samsung isi stabileste un obiectiv extrem de indraznet in lumta cu Apple

Samsung isi stabileste un obiectiv extrem de indraznet in lumta cu Apple

  In Q3 2013, cota de piata a Apple in segmentul tabletelor a scazut cu aproape 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar asta in conditiile in care vanzarile au crescut. Aceasta scadere se datoreaza cresterii substantiale a vanzarilor de tablete la nivel global, producatorii de tablete Android avand parte de cea mai sanatoasa crestere, Samsung plasandu-se pe primul loc, dublandu-si vanzarile in doar un an de zile. Avand in vedere acest succes al tabletelor Samsung, compania coreeana si-a stabilit un nou obiectiv extrem de indraznet in lupta cu cei de la Apple, ei intentionand sa depaseasca americanii pe piata tabletelor si sa isi asigure prima pzoitie in topul producatorilor.

Samsung Electronics Co. has a new goal after overtaking Apple in smartphones: it wants to be world No. 1 in tablet computers too. A top executive, Shin Jong-kyun, told analysts on Wednesday that Samsung’s tablet business is growing rapidly and the company will become the biggest maker of tablet computers. He didn’t give a timeframe. Shin said Samsung’s tablet sales will exceed 40 million units this year, more than double sales in 2012.

  Un membru important al echipei de conducere a companiei Samsung a declarat, pentru analisti prezenti la o conferinta, ca Samsung isi propune sa devina cel mai mare producator de tablete din lume, fara a oferi un timeframe pentru indeplinirea acestui obiectiv. Samsung este deja lider pe piata smartphone-urilor, si-a dublat vanzarile de tablete in intreaga lume, iar pentru anul viitor isi propune si mai mult. Desi Samsung este unul dintre principalii parteneri Apple pentru fabricarea de iDevice-uri, compania coreeana este si unul dintre principalii competitori, iar in ciuda eforturilor Apple de a se distanta de ea, ajunge exact de unde a plecat si Samsung isi propune sa o depaseasca din toate punctele de vedere si prin orice mijloace.

 • nicu

  eu nu mi-as face griji in locul lui Apple. doar plasticariile Samsung nu se compara cu device-urile premium Apple ce inoveaza in fiecare an si sunt asteptate la cozi zile intregi. Ce daca sunt mai ieftine, un fan Apple adevarat face rost de bani (sau rinichi) de dat pe ultimul model iPad. Device-urile Apple sunt magice, alea de la Samsung sunt doar utile.

 • Nicule tată, daca toti fanii Apple pun problema ca si tine e grav de tot

 • sori

  Nicu – Apple in schimb isi face griji, dar nu poti evita inevitablilul – nu-i asa ?

 • Bogdan97

  @nicu, de aia cumpăra alți oameni Samsung. Pentru că sunt UTILE, nu au nevoie de “magie” ! (Desigur că fiecare își alege ce-i place; gusturile nu se discută)

 • Dan

  @Bogdan97 – da, sigur … utile :)). Util este un ciocan sa spargi nuci, nu o tableta samsung care se blocheaza.
  Apropo, la un set de oale sub presiune de bucatarie, (in Italia) primesti o tableta samsung :)).

 • Pasarelu alin

  Nu exista comparatie intre tableta android si ipad absolut nici una cine nu a forjat una si alta e greu

 • alexabv

  Si Loganul se vinde bine ca e ieftin si util.
  Dar ce fain e sa poti altceva 🙂

 • Florin.S

  O tableta android nu se compara cu un ipad, oricare ar fi ea. Eu am un ipad 2 si merge brici pe ios 6.1.3. Acum nu stiu daca o tableta android aparuta odata cu ipad 2 se poate lauda cu asta. Dezavantajul la android este ca nu poti sa ai ultima versiune de os la un dispozitiv mai vechi de 1-2 ani, cu cateva exceptii (samsung galaxy s2 si restul mai mari). In plus, calitatea constructiei este net superioara la un ipad si nu scartie sau mai stiu eu ce ca una de plastic.