Prima Pagina Apple Apple inca livreaza Mac-uri cu OS X Mountain Lion preinstalat

Apple inca livreaza Mac-uri cu OS X Mountain Lion preinstalat

  Compania Apple a lansat OS X Mavericks in cursul lunii trecute si il ofera gratuit pentru toti posesorii de Mac-uri, insa daca veti achizitiona un Mac nou acum, s-ar putea sa nu il primiti cu OS X mavericks preinstalat. Desi Apple pune accent pe oferirea imediata a noului sistem de operare pentru utilizatori, unele Mac-uri livrate acum de catre companie inca au versiunea veche a sistemului de operare. Mai mult decat atat, se pare ca ncii macar OS X Mountain Lion 10.8.5 nu ar fi instalata pe acele Mac-uri, ci versiunea 10.8.4, care a fost lansata cu mai mult de o luna in urma.

  Acest lucru l-a descoperit un editor al celor de la zdnet, care si-a comandat un iMac personalizat de la compania Apple la sfarsitul lunii trecute. Avand in vedere ca produsul a fost facut in baza specificatiilor clientului, era normal ca el sa aiba OS X Mavericks, nefiind o unitate cu specificatii standard, insa acest lucru nu s-a intamplat. Nu se stie deocamdata de ce mai livreaza Apple Mac-uri cu OS X Mountain Lion preinstalat, insa daca veti comanda unul si il veti primi asa, ar fi bine sa fiti pregatiti pentru procesul de update.

 • Thomas

  Eu nu inteleg ce se intampla cu ei…la istyle am vazut macbook air cu os x mountain leopard si cu lion dar nimic de mavericks! Imi puteti explica si mie? Chiar voiam sa cumpar un macbook insa nu sunt prea hotarat de bootcampul din mavericks si nici de bootcampul cu erori din macbook pro retina deci sunt foarte confuz….daca aveti si un tutorial mai exact pentru bootcamp m-ar ajuta un link!

 • bitatgjiu70

  Nu e adevărat eu am cumpărat ultimul model de macro retina 13 si are ox mavericks

 • Ok, nu era vorba de toate, ci de unele.

 • thomassus

  scuze de offtopic partial dar apropo de sisteme de operare am o licienta windows 7 si un macbook pro retina (ultimul) cu mavericks cum instalez windows 7? un totorial m-ar ajuta(link) preferabil bootcamp sau ceva…nu prea sunt obisnuit cu os x si m-ar ajuta mult mai mult office pentru ca suporta mai bine romana…plus alte multe programe care nu sunt pe mac

 • Costinvlad

  Confirm am luat macbook air 11 inch chiar azi cu i7 si 8gb de la ist*** si da a venit cu 10.8.4

 • Sorin

  Orice model macbook luat acuma sigur primeste Maveriks, cei care au luat iMac in perioada 26septembrie-5 octombrie, HDD/SSD sunt primele bucati pregatite pt un iMAC CTO si vin cu Mountain Lion. Dar in 10-15 min aveti Maveriks instalat daca aveti acces la internet, deci..no big deal

 • Darie

  Va dati seama ca nu o sa recheme toate calculatoarele care sunt in stocuri si in transport si sa le desigileze ca sa le dea update :))