Sondaj: Cat de multumit esti de Control Center pentru iOS 7?

  iOS 7 Control Center a fost implementat de catre Apple in ideea de a oferi utilizatorilor o metoda rapida de a accesa diverse functii ale sistemului de operare fara a mai utiliza aplicatia Settings, dar si de a oferi scurtaturi pentru aplicatii. Sisteme asemanatoare erau deja disponibile pentru utilizatori prin intermediul jailbreak-ului si a diverselor tweak-uri disponibile in Cydia, iar ceea ce a implementat Apple in iOS reprezinta o versiune mult limitata a acelor pachete.

  Control Center-ul din iOS 7 nu ofera toggle-uri pentru dezactivarea conexiunii de date, a GPS-ului, insa ofera optiunea de a activa/dezactiva Do Not Disturb, nu ofera posibilitatea de a seta ce aplicatii sa aiba scurtaturi, dar ofera unele predefinite si este departe de a fi perfect. Chiar si asa, multa lume apreciaza faptul ca exista optiunile de a activa/dezactiva WiFi, Bluetooth sau AirPlane mode, ca putem controla luminozitatea sau nivelul volumului si AirDrop, insa oare este de ajuns? Voi ce parere aveti… ?


28 COMENTARII

  1. Imi era mult mai util NC Settings. Puteam activat location services, cellular data, 3g. Designul e ok, insa mi-ar placea sa fie configurabil.

  2. daca ar avea si Cellular Data, sa moar’ Gibilan de mi-as mai face jailbreak.
    sper ca poate in IOS 8 sa puna cellular data acolo pt ca face echipa buna cu WIFI-ul.

  3. Stie cineva de ce imi spune pe un iphone 3gs cand incerc sa creez un id apple ca dispozitivul nu e eligibil pt a crea un cont icloud gratis. E un nr limita de utilizari de id-uri pe un terminal?

  4. Zici ca erau beti cand au implementat aceste funcții.
    Era loc pentru altele nu ce au introdus ei, chiar era nevoie de camera , not disturb, air mode ???
    O porcarie ,părerea mea personală ….

  5. Din contra singurele optiuni pe care le folosesc si sunt cele mai utile sunt cea de Do not disturb si pentru calatoriile destul de dese cea de airplane este utila

  6. Daca aveai optiunea de a-ti alege scurtaturile care vrei sa apara, era perfect. Eu, spre exemplu, folosesc decat 3-4 scurtaturi (cel mai des wi-fi, laterna si foarte rar blocare orientare si luminozitate)

  7. in mare parte este ok, insa lipsesc toggle-urile pentru 3g si location services iar o apasare lunga pe butonul de wireless sa deschida setarile (cum este android) ar fi fost minunat.

  8. Era mult mai util daca Apple permitea editarea functiilor din control center, in fine i’m happy with my ios 6.1.4 😀

  9. Era greu frate sa puna si pt 3G si DATE, foarte greu, aceasta mare firma cu multi bani si un OS facut doar de ei, dar o sa vina cu viitorul OS si o sa se laude sus si tare, ca “like you never seen, za biggest change”, folosesc produsele lor dar uneori te miri de unele chestii banale care nu le introduc si motivul e chiar asta, daca le dam totul dintr-o data, ce mai mancam la anu ?

  10. astept ios 8, ios 7 cred ca.i doar de testare sa vada ce parere are lumea! oricum e de tot kk posibil! nu merge aproape perfect cum merge ios 5-6! si tot odata consuma si resurse! am ipad 4 cu ios 6! am testat alt ipad 4 la magazin si zici ca folosesti ipad 1 in anumite situatii! dezamagitor oricum!! numai bn!

  11. (posesor iPad mini 3G) Ptr mine este foarte util CS. lipseste cum spuneau si ceilalti domni optiunea activ.dezactiv. 3 G.
    Oricum mi se pare ca anul acesta in sfarsit au tinut cont de users review si cred ca vor tine cont in continuare de cereri. Am citit de nenumarate ori plangeri ca acum IOS seamana mult cu Android; dar nu asta vroiau? si anume o mai mare libertate? Scuzati-ma , dar nu poti fi original cand faci un Control Center, indiferent de pozitia lui pe ecran 🙂
    Parerea mea ca de cand au realizat IOS7, iPad Air,iPad Mini Retina si iPhone 5 s, atat cat priveste parerea consumatorilor+reviews+benchmark tests, Apple este pe drumul bun a unei companii de succes care face produse de calitate. Costa, dar cum se spune” Dai un ban dar stai in fata”.

  12. Mie unul imi par total inutile modurile Camera, Airplane si calculatorul ! Nu le folosesc mai deloc! Puteau pune altceva sau chiar aa te lase pe tine sa alegi ce sa pui acolo ….

  13. La ce ai nevoie sa stai sa activezi/dezactiva pachetul de date ?! Sincer nu vad necesara aceasta optiune !!! Ti ai luat un smartP pai atunci ai datele deschise permanent, daca il ti doar pentru voce poti sa folosesti un nokia 3100 … Sincer acum !!!

  14. #19: dezactivarea pachetului de date e utila in cel putin doua situatii (luand in considerare ca nu toti au unlimited data):

    – low battery: il duci in 2g si dezactivezi datele, iar in felul asta salvezi ceva energie;
    – cand vrei ca doar o aplicatie sa functioneze sub 3G si vrei ca alte aplicatii sa nu functioneze. Exemplu: lasi doar whatsapp sub 3G, dar dezactivezi FB.

  15. Personal văd foarte utilă funcția de Do not Disturb în Control Center, o folosesc foarte des. Dacă ar avea și Cellular data pe acolo, ar fi perfect!

  16. Se7en : Nop am un ip5 deci poti sa deduci cat ma tine bateria pe conexiune LTE ! Adica fix 1 zi daca nu il utilizez la maxim sau juma de zi daca il folosesc la maxim