Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store: Passcode for WhatsApp

Tepe cu aplicatii din App Store: Passcode for WhatsApp

  Daca utilizati des aplicatia WhatsApp Messenger pe iPhone-uri si v-ati intrebat vreodata daca o puteti proteja cu un cod de siguranta, ei bine va spun ca acest lucru este imposibil fara jailbreak. Cei care nu stiu acest lucru vor fi totusi pacaliti de aplicatia Passcode for WhatsApp care este o teapa, ea promitand utilizatorilor sa restrictioneze accesul la aplicatia WhatsApp Messenger oferind posibilitatea de a seta un cod de siguranta pentru deschiderea ei, insa acest lucru nu este adevarat.

  Nicio aplicatie din App Store nu poate impune utilizarea unui cod de siguranta pentru deschiderea vreunei aplicatii pentru iOS, insa tweak-uri disponibile in Cydia pot face acest lucru, dar pentru a le instala aveti nevoie de jailbreak. In concluzie, aplicatia Passcode for WhatsApp este o teapa si va recomand sa o evitati.

 • Lego

  Poate vor face cei de la Apple in iOS 9, 10 ca acest lucru sa fie nativ…POATE!

 • Bogumir81

  @zaone: cred că e o (nu neapărat o Țeapă) dar am probleme cu Facebook (și-a făcut upgrade ieri 07.11.2013) și nu pot intra în app (adică intră, îmi apare pentru o sec. News Feed și după aia iese din app) scuze de offtopic

 • Bogdan

  Pai si aplicatia asta ce face?

 • Alexa

  Kakao talk are nativ parola …

 • Dany

  Pei si ce caută in AppStore ??? Aia sunt chiori nu vede nimeni ca nu funcționează????