Prima Pagina Apple Iata cea mai buna reprezentare a iPhone-urilor cu ecrane curbate pregatite de...

Iata cea mai buna reprezentare a iPhone-urilor cu ecrane curbate pregatite de catre Apple (Video)

[youtube]http://youtu.be/s5eirc-Vrjs[/youtube]

  In luna mai a acestui an va prezentam conceptul din clipul video de mai sus, el prezentandu-ne un iPhone cu ecran curbat, despre care atunci credeam ca nu va ajunge vreodata pe piata. Ei bine, acest lucru ar putea fi complet gresit, deoarece un zvon aparut ieri indica faptul ca Apple lucreaza la iPhone-uri cu ecrane de 4.7 – 5.5 inch care sunt curbate exact precum vedeti in clipul video de mai sus. Apple si partenerii sai testeaza in momentul de fata aceste dispozitive, nu se stie cand sau daca vor ajunge pe piata, insa daca vor ajunge, ar putea arata exact precum vedeti mai sus.

 • Ion

  LOL, iOS 6 icons pe ele ? de cand e facuta minunea asta de film ?

 • OpreAndreIoan

  Și cine ar vrea asa ceva? Măcar cu S4 poți să joci tenis de masă da cu ăsta la cum o să ricoșeze scoți ochii cuiva.

 • Marius C

  Chiar nu-mi dau seama in momentul defata ce m-ar determina sa-mi iau un smartfone cu ecran curbat ! care ar fi avantajele? sau il produc doar asa de fitze? eu personal chiar nu-i vad logica si pretind ca sunt inginer :))))))). Poate cineva sa-mi explice la ce ar fi bun un telefon curbat ???
  Mai bine s-ar chinui sa implementeze baterii mai bune decat “sa se chinuie sa curbeze lumina”, dar na nu sunt interese in unele directii si ne distrag atentia cu diverse prostii!!!!!

 • George

  Daca ai citii articolul si nu te-ai uita doar la poze ai vedea ca sunt din luna mai .

 • Mio

  A fost odata o vreme cand trecerea de la ecrane curbate la cele flat a fost considerata o mare evolutie. Nu stiu ce sa zic… dar vad ca telefoanele devin din ce in ce mai mult niste obiecte de fashion decat niste unelte.

 • ehehei

  Ce prostie.
  Ecranele se fac curbate concav ca sa poti sa le cresti dimensiunea dar ca sa le poti folosi cu o singura mana si ca sa fie mai ergonomic de tinut la ureche.
  De ce ai face un ecran convex?

 • kelu88

  daca tineti minte…..multa lume isi dorea sa aiba televizor cu ecran plat spalandu.se pe maine cu telev.cu ecran curbat de genu’! acum ecranelecurbate ajung cat de curand un lux! de a dreptul PATETIC! NU ne ajunge aspectul de k k t de la ios 7! ajung sa vad si alte esecuri si mai si ¥¥¥¥¥¥