Prima Pagina Apple Apple reuseste sa acopere o parte din cererea globala pentru iPhone 5S,...

Apple reuseste sa acopere o parte din cererea globala pentru iPhone 5S, vestile sunt bune pentru Romania

  In cursul noptii trecute compania Apple a modificat timpii de livrare pentru terminalele iPhone 5S, injumatatind perioada in care un produs comandat ajunge efectiv la client. Acum compania americana listeaza in magazinele sale un timp de livrare de 1 – 2 saptamani de zile pentru noul model al iPhone, iar pe masura ce intram in luna decembrie timpii de livrare se vor reduce substantial. Reducerea acestor timpi de livrare va genera si o disparitie a cozilor din fata Apple Store-urilor, in unele tari oamenii asteptand in continuare sa achizitioneze un iPhone 5S, desi terminalul a fost lansat cu aproape 2 luni de zile in urma.

  In Romania iPhone 5S este indisponibil in oferta Orange Romania, Cosmote-ul are stocuri extrem de limitate si utilizatorii pot gasi cu greu o unitate disponibila, iar in cazul Vodafone lucrurile nu sunt cu mult mai bune. Totusi, avand in vedere ca Apple reuseste sa acopere mai bine cererea de pe piata, ne putem astepta ca noul terminal sa fie disponibil in cantitati mai mari si in tara noastra in urmatoarea perioada, asa ca va puteti pregati banii pentru a il achizitiona.

  In momentul de fata cei de la eMAG au iPhone 5S disponibil pentru achizitie, asa ca daca doriti sa aveti unul azi, aveti sanse mari sa va indepliniti dorinta, terminalele fiind disponibile in aceasta pagina.

 • Fadi

  Cosmote nu are nici o bucata ,ce stoc limitat!

 • @Fadi: Cosmote nu are magazin online, deci nu poti cuantifica stocul lor decat daca afli ce au in magazine sau faci o presupunere. Sigur au unitati in Romania, depinde unde.

 • DB

  Cosmote nu are i5s nicaieri. Sunt liste de asteptare de 2 sapt. Posibil vineri sa intre cateva bucati in stoc in fiecare mag

 • Fadi

  Nu au iti spun sigur!au avut in prima zi la lansare si de atunci nu au mai primit.Si ce e mai grav e ca nimeni nu stie nimic in legatura cu actualizarea stocului.asa au facut si anul trecut cu ip 5 de abia prin ianuarie au dat drumul la vanzari.

 • DB

  Au primit sapt trecuta (joi seara), dar f putine (sub 10 terminale per magazin in orasele mari) si s-au dat instant… E politica apple de a forta vanzarile la i5c… Exista o speranta pt vineri (cine are “pile” va prinde) dar nu va asteptati la cantitati… La Cosmote e f simplu (in teorie): primul venit, primul servit – daca nu au in punct terminalul, se verifica daca exista in alta parte si e redirectionat in max 2 zile. La ora asta nu exista niciun terminal i5s la cosmote

 • Fadi

  @DB ai idee a fost si vreo bucata gold?

 • DB

  Gold au avut doar la lansare… E modelul cel mai solicitat… Pana spre sarbatori slabe sperante sa gasesti gold daca nu esti sus pe lista sau daca n-ai “pile”…

 • claudiu

  am achizitionat si eu unul, si as vrea sa stiu ce uptime aveti la el, usage time (etc), pentru ca nu mi se pare prea convingator cu bateria, maxim- maxim 2 zile in conditii de utilizare reduse.

 • fadi

  Tocmai ce am vb cu cei de la cosmote care se ocupa de stocuri.Ei spun ca de vina e apple ca nu onoreaza comenzile primite :).Acum nu stiu ce sa mai zic…

 • MrUnivers

  Gasiti la vodafone cate vreti