Prima Pagina A7 iPad Mini cu Ecran Retina a fost lansata de catre Apple!

iPad Mini cu Ecran Retina a fost lansata de catre Apple!

  Confirmand zvonurile aparute dimineata, compania Apple a lansat cu doar cateva minute in urma iPad Mini cu Ecran Retina in magazinele Apple din mai multe tari de pe glob, noua tableta putand fi achizitionata cu termen de livrare de 1 – 10 zile lucratoare. Lansarea aceasta vine intr-o zi atipica pentru lansarile produselor importante, compania Apple evitand sa faca vreun anunt in legatura cu ea, evitand chiar sa permita publicarea unor review-uri pentru produs inaintea lansarii.

  Decizia de a lansa iPad Mini cu Ecran Retina “in tacere”, are la baza faptul ca stocurile sunt extrem de mici, acest lucru fiind evident si la o simpla verificare a timpilor de livrate pentru noul produs. In mometul de fata multiple magazine Apple au iPad Mini cu Ecran Retina listat ca fiind disponibila pentru achizitie, exista si tari europene in care tableta poate fi comandata, dar deocamdata in Romania nu stim absolut nimic in legatura cu lansarea sa. La o verificare a Apple Store-urilor din Europa, veti vedea ca toate cele care au avut iPad Air in ziua lansarii au acum iPad Mini cu Ecran Retina disponibila pentru achizitie, deci ne putem astepta ca in Romania tableta sa apara in curand.

  Preturile pentru noul produs incep de la 389€ pentru modelul cu 16 GB spatiu de stocare si ajung la 675€ pentru modelul cu 128 GB spatiu de stocare. iPad Mini cu Ecran Retina are implementat chip-ul A7 din iPhone 5S care are 1 GB RAM, cel mai rapid procesor de pe piata si un co-procesor de miscare M7, insa partea cea mai importanta este ecranul, tableta avand un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536.

 • egrimisu

  ipad mini 1 cu retina?

 • Nu e chiar asa.

 • Pingback: Toate magazinele online Apple sunt inchise inaintea unei presupuse lansari a iPad Mini cu Ecran Retina | iDevice.ro()

 • Rares

  Da e deja disponibil la pre-comanda la un magazin online.

 • Florin

  La care?

 • Adi

  Asta incepe sa devina o pacaleala marca Apple! Anunta lansarea unor produse la o anumita data dar…..ce sa vezi ,nu au decat citeva bucati!Iphone 5s a fost lansat acum 2 luni si…..au fost magazine care au avut 4 bucati!!!(in Italia stiu din sursa sigura)

 • Mircea

  @Adi: Probabil a fost vorba de magazine partenere sau de magazine ale operatorilor de telefonie mobile. Este imposibil ca in ziua lansarii un Apple Store sa aiba doar 4 bucati disponibile. Cand vorbim de magazine partenere sau de operatori de telefonie mobile, nu ii poti acuza pe cei de la Apple…e vorba de contracte la mijloc, situatii de vanzari. Iti dai seama ca numarul de bucati se stabileste pe baza unor vanzari din ultimul an. De ce sa iti trimita 1000 de bucati cand tu intr-un an ai vandut 5?

 • Pingback: iPad Mini cu Ecran Retina - marea surpriza Apple | iDevice.ro()

 • adi

  Mircea a trecut demult dimineata si tu inca dormi!Nu,nu era niciun magazin partener!Se vede ca nu ai facut comert niciodata!Auzi,cum sa iti dea 1000 de bucati cand tu ai vandut 5? Nu ai inteles nimic sau traiesti pe alta lume.

 • Mircea

  Ce usor este sa jignesti in spatele unui ecran. Ma indoiesc ca ti-am dat motiv sa jignesti prin ceea ce am scris mai sus. Ultima intrebare era una retorica. Ma refeream la faptul ca probabil era vorba de un magazin partener Apple (Reseller Autorizat) care a primit putine bucati. In Italia sunt vreo 10-15 Apple Stores, sincer ma indoiesc ca in ziua lansarii unui produs ca iPhone 5S, Apple a ales sa trimita in unul din oricum putinele Apple Stores doar 4 bucati. Vorbim de o piata de zeci de milioane de oameni. In fine, nu te pot contrazice pentru ca nu am nici o dovada sa arate contrariul.
  Pot doar sa spun ca nu a fost un telefon asa greu de procurat si nu este nici pe departe pe masura pretului de 4.000 – 5.000 RON cu care se vindea la noi in primele 2-3 saptamani de la lansare.

 • @Adi in primul weekend de la lansarea iPhone 5s sau vandut 9milioane de bucati,cantitatea nu a fost chiar asa de limitata