Primul review al iPad Mini cu Ecran Retina apare pe internet

  Lansata oficial in zeci de tari de pe glob si indisponibila pentru achizitie din Apple Store-urile fizice astaziiPad Mini cu Ecran Retina are parte de un prim review. Jim Dalrymple, un apropiat al membrilor echipei de conducere din cadrul Apple, a avut ocazia de a testa noua tableta inaintea lansarii oficiala si desigur ca are doar cuvinte de lauda despre ea. Retina Display-ul si chip-ul A7 sunt principalele noutati ale produsului disponibil pentru achizitie incepand de astazi, iar partea finala a citatului de mai jos rezuma cat se poate de bine acest prim review.

The iPad mini can easily be your only iPad. The fact is, it always could, but you can do so now without feeling like you’re giving something up in return for the size. The iPad mini is small, it has a Retina display and it’s the most powerful iPad to date. There is just nothing bad to say about the iPad mini.

  Din moment ce avem deja o prima parere a unui blogger american in legatura cu produsul, ne putem astepta ca in urmataorele ore altele sa apara pe internet, iar atunci vom afla cam acelasi lucru, dar explicat altfel.