Prima Pagina Apple Black Friday 2013 – iata magazinele in care exista sanse mari sa...

Black Friday 2013 – iata magazinele in care exista sanse mari sa gasesti produse Apple la pret redus

  Dupa cum probabil stiti deja, peste aproape doua saptamani de zile va avea loc Black Friday, un “eveniment” anual in care magazinele destepte organizeaza promotii pentru utilizatorii interesati sa achizitioneze diverse produse. Black Friday 2013 va convinge multe magazine online sa faca reduceri, unele dintre ele oferind deja promotii mai mult sau mai putin atractive pentru a atrage interesul clientilor pana in ziua de 29 noiembrie. Daca totusi nu veti fi multumiti de ceea ce vi se ofera pana la acea data, produsele Apple nefacand in general parte din promotiile acestea premergatoare, atunci pe data de 29 noiembrie exista sanse mari sa gasiti multe disponibile la pret redus, anul trecut unele magazine avand o gama destul de variata de produse Apple la preturi bune.

  Daca sunteti interesati sa stiti care dintre magazine vor avea produse Apple in promotie, atunci mai jos aveti o lista in care sigur veti gasi destule produse Apple la preturi mai mici decat de obicei, insa desigur ca in acea perioada veti regasi si pe iDevice.ro promotiile pregatite pentru noi.

 • alex

  scuze pentru of topic!vreau sa va intreb daca exista o setare ceva,pentru trimiterea SMS-URILOR.daca pica semnalul,apare reincercare.nu se poate face ca mesajul sa se trimita automat?

 • Gica

  EvoMag sunt nesimtiti. Ei ani de an baga f multe produse la black friday, INSA nu le au pe stoc. Am avut de ales de o imprimanta e la evomag canon, si o alta HP. Am ales canon, iar evomag mi-au spus ca nu am mai apucat cu toate ca, am fost printre primii care au dat comanda, iar produsul aparea in stocul actualizat in timp real. O mizerie de magazin

 • Lucian Palievici

  @Gica tu mai crezi in black friday-ul din Romania? Uita-te acum ce preturi umflate sunt pentru produsele IT pe site-urile care “se pregatesc” de BF. Cel putin 3-4 sute de lei in plus, la produse mai spre high-end. De BF o sa scada preturile cu 3-4 sute de lei … Ai prins ideea ?

 • AlexQ

  Nici eu nu cred in “Black Friday de Romania”, ori sunt marite preturile inainte de aceasta zi minunata ori au doar un nr de 2,3 bucati de stoc din fiecare produs, si asta pentru a-si face un marketing generos.
  BF e un fenomen ce in tarile cu apa calda chiar exista si ia tot mai mare amploare, nu ca la noi unde se face scandal pe degeaba, ar trebui sa existe o autoritate compentenata ce sa verifice si sa ia masuri impotriva acestor tehnici de marketing frauduloase din punctul meu de vedere; si asta suna mai mult a inselaciune, dar in cazul asta nu cred ca OPC-ul este potrivit.

 • cristi

  La Emag era de Black Friday iPhone 5C la aproximativ 2.500 RON, avand taiat pretul vechi de 2.800. Cu toate ca inainte cu o zi era tot 2.500 fara reducere …

 • mikebld

  cristi, cum era iPhone 5C anul trecut de black friday? explica-mi si mie te rog 😐 cand doar anul asta a aparut