Motorola Moto G lanseaza un smartphone colorat, sustine ca el are un ecran mai bun decat Retina Display-ul din iPhone 5S si iPhone 5C

  Motorola Moto G a fost prezentat astazi de catre compania Motorola, dispozitivul avand un ecran 720p cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si 329 pixeli per inch. In conferinta de prezentare a terminalului, cei de la Motorola au comparat ecranul noului smartphone cu cel al iPhone 5S, sustinand ca el este superior celui conceput de catre Apple. Bazandu-ne doar pe rezolutie, afirmatiile lor sunt adevarate, insa adaugand 3 pixeli per inch la cei 326 ai Retina Display-ului din iPhone 5S/iPhone 5C nu este o realizare demna de lauda.

  Totusi, Motorola prezinta Moto G ca un competitor adevarat pentru iPhone 5C, propunandu-si sa-l comercializeze la pretul standard de 179$, acesta fiind de 3 ori mai mic decat cel a smartphone-ului colorat conceput de catre Apple. Avand in vedere diferenta enorma de pret, alegerea pare logica, insa hardware-ul dispozitivului si Android-ul din el s-ar putea dovedi a fi puncte care nu vor convinge foarte multi oameni sa faca o achizitie.