Prima Pagina Android Motorola Moto G lanseaza un smartphone colorat, sustine ca el are un...

Motorola Moto G lanseaza un smartphone colorat, sustine ca el are un ecran mai bun decat Retina Display-ul din iPhone 5S si iPhone 5C

  Motorola Moto G a fost prezentat astazi de catre compania Motorola, dispozitivul avand un ecran 720p cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si 329 pixeli per inch. In conferinta de prezentare a terminalului, cei de la Motorola au comparat ecranul noului smartphone cu cel al iPhone 5S, sustinand ca el este superior celui conceput de catre Apple. Bazandu-ne doar pe rezolutie, afirmatiile lor sunt adevarate, insa adaugand 3 pixeli per inch la cei 326 ai Retina Display-ului din iPhone 5S/iPhone 5C nu este o realizare demna de lauda.

  Totusi, Motorola prezinta Moto G ca un competitor adevarat pentru iPhone 5C, propunandu-si sa-l comercializeze la pretul standard de 179$, acesta fiind de 3 ori mai mic decat cel a smartphone-ului colorat conceput de catre Apple. Avand in vedere diferenta enorma de pret, alegerea pare logica, insa hardware-ul dispozitivului si Android-ul din el s-ar putea dovedi a fi puncte care nu vor convinge foarte multi oameni sa faca o achizitie.

 • Ciprian

  E foaaaaarte ok la pretu asta

 • Oha

  Si uite piata pe care apple trebuia sa intre cu un iphone de 300-350 usd

 • Xyzt

  @oha +1 😉

 • dan

  pe bune ? la pretul ala nu crezi ca va fi un hit ? dude , zici ca te plateste apple sa le faci antireclama :))

 • @dan: Glumesti, nu? Stii cat a investit Motorola in reclama pentru Moto X? Probabil mai mult decat si-a scos pe cele 500k terminale vandute in 3 luni de zile. Daca are un pret mic, asta nu inseamna ca se vor inghesui oamenii sa-l cumpere. Are hardware slab, performante slabe, stop drinking the cool aid.

 • Andrew

  Motorola a avut cele mai mari vânzări din istoria sa cu moto g .
  E din categoria entry level , nu iti trebuie mai mult de 4 core ca sa citesc un email , sa ascult muzica sau sa fac streaming pe un chromecast .
  Are si 4G dar nu rentează pt un smartphone ,pt o Tableta ar renta cu vârf si indesat.
  Se misca fluid si se simte bine in mana , l-am scăpat intr-o balta si a supravietuit cu succes. Este telefonul ideal pt studenți , tineri … Am dat pe el 180usd plus 20 USD transportul din SUA pana in Ro.
  La un an de la cumpărare merge impecabil si astept cu nerăbdare upgrade la android L.
  Pentru meseria mea de inginer masuratori radio este telefonul perfect.