Egg Minder – un gadget grozav pentru persoanele care mananca multe oua (Video)

3

[youtube]http://youtu.be/kEd_ZN81pJc[/youtube]

  Egg Minder este un produs al celor de la Think Geek, iar cu ajutorul sau puteti sti oriunde si oricand daca in frigiderul vostru aveti destule oua pentru a va face o omleta, sau orice altceva, ori daca ele au expirat. Vorbim despre un dispozitiv care foloseste senzori de presiune pentru a sti cate oua ati asezat in el si la ce data, iar cu ajutorul unei aplicatii pentru iDevice-uri aflati daca acele oua mai pot fi utilizate pentru a gati ceva, ori daca aveti indeajuns de multe pentru a pregati mancarea dorita.

What makes something a Wink product? They are not just more things for you to think about, but things that actually think about you. Products that are smarter because of the power of the Internet and the simplicity of mobile apps. The Egg Minder makes sure your day always starts off “sunny side up.” You’ll never be in a scramble for a good egg again.

  Ideea produsului este buna pentru persoanele care consuma foarte multe oua, altfel riscati sa cumparati un dispozitiv inutil care nu v-ar ajuta chiar atat de mult. Daca sunteti interesati de acest dispozitiv, ei bine il puteti gasi in acest website la pretul de doar 70$.