iOS 7.1 beta 1 – iata toate noutatile – articol actualizat constant x6

  iOS 7.1 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri de mai bine de o ora, iar noua versiune a sistemului de operare aduce cateva noutati interesante. In afara rezolvarii unor probleme de functionare ale versiunilor anterioare ale iOS 7, Apple a implementat cateva schimbari in sistemul sau de operare, impreuna cu unele functii noi despre care voi vorbi in cele ce urmeaza. Articolul va fi actualizat pe masura ce sunt informatii noi. Daca descoperiti si alte noutati, le puteti trimite prin email la zaone@idevice.ro.

1. Implementarea unei functii HDR Auto care ofera iOS-ului posibilitatea de a determina singur cand poate fi utilizata functia HDR pentru inregistrarea pozelor.

2. Implementarea unor iconite afisate deasupra meniului modulului de inregistrare a pozelor, ele spunandu-ne daca aplicatia Camera foloseste flash-ul sau functia HDR pentru inregistrarea pozei.

3. Implementarea posibilitatii de a schimba design-ul tastaturii din iOS.

4. Implementarea optiunii de a incarca in Photo Stream pozele facute prin Burst Mode.

5. Activarea textelor bold nu mai necesita resetarea terminalelor.

6. Gestul pinch to close functioneaza corect pe tabletele iPad si inchide aplicatiile fara probleme.

7. Implementarea unei noi optiuni Darken Colors in Settings>General>Accessibility. Aceasta optiune reduce contrastul in toata interfata de utilizator a iOS 7.1 beta 1.