iOS 7.0.4 genereaza diverse probleme de functionare pentru posesorii de iDevice-uri

  iOS 7.0.4 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si desigur ca destui posesori de iDevice-uri s-au grabit sa faca update la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Din pacate aceasta decizie va fi cel mai probabil regretata de catre multi dintre ei, deoarece unele terminale au probleme cu autonomia bateriei, crescuta substantial in iOS 7.0.3, in timp ce alte dispozitive au probleme cu conectarea la retelele WiFi. Mai exact, utilizatorii fie nu se pot conecta la retelele WiFi parolate, deoarece iOS-ul refuza sa efectueze conexiunea chiar daca parola este introdusa corect, iar resetarea setarilor de retea este singura rezolvare in majoritatea cazurilor.

  Separat de aceste probleme, se pare ca unele terminale iPhone 5S se reseteaza aleator in timpul utilizarii sau cand sunt lasate pe masa, problema afectand destul de multe persoane. Desi niciuna dintre probleme nu este noua, doar autonomia bateriei a fost imbuntatita in iOS 7.0.3 si afectata din nou dupa instalarea iOS 7.0.4, insa acest lucru era de asteptat. Avand in vedere multitudinea de iDevice-uri si configuratii disponibile in lume, e normal sa existe probleme si sunt curios cati dintre voi le experimenteaza pe cele mentionate anterior.

59 COMENTARII

  1. Ip 5. 7.0.4 Pt mine cel mai bun dintre toate ios7.Semnal impecabil,baterie la fel ca 7.0.3..Pana acum mi se intrerupeau convorbirile in anumite lifturi,acum vorbesc aproape de oriunde.+1 ios 7.0.4

  2. Eu sper sa fim lasati sa alegem pe ce retea vrem sa functionam(2g sau3g). Cred ca am avea autonomie mult mai mare pe i5, tara noastra nu este inca pregatita tehnic ptr 3g.. Nu mai vb de 4g

  3. 7.0.4. Am problema cu conectarea la wifi exact cum e descris in articol. Cu greu ma reconectez, nici macar nu vede reteaua, trebuie sa dezactivez si sa activez din nou wifi ca sa mearga. (Iphone 4S). In schimb la tableta (ipad 4 3g) nu am probleme, sunt multumit si de autonomie, care o data cu ios7 s-a imbunatatit.

  4. offtopic: @Zaone. Nu ne poti ajuta cu un topic despre airport extreme? Urmaresc cu interes stirile idevice, dar nu am gasit nimic sa ma ajute deoarece am achizitionat recent unul model 2013 si prietenul google m-a ajutat, dar nimic pe romaneste si detaliat pas cu pas. Interfata este usoara, dar setarile sunt complexe…. merci

  5. O mica nedumerire am ! sunt pe orange si nu am abonament 4G dar daca e dezactivat 4G imi intra automat 3G-ul si am doar cellular data activat. E normal ?

  6. Instalat 7.0.4 pe 4 dispozitive si toate merge impecabil. Ciudat faptul ca pe 5S am o autonomie mult mai buna fata de 4S in aceleasi conditii de utilizare, adica doar vb la telefon si niste internet. Am ajuns la 3 days si cateva ore cu 30% baterie ramasa.

  7. cu 3G activ, durata de viata a bateriei e pe minus (7.0.4 – iphone 5)
    Am instalat acum cateva ore ios 7.1 Beta1 – tot repede pare ca se duce..

  8. una din pb care le sesizez dupa update la un i5s este incalzirea telefonului cand stai pe facebook mai mult de 2 min…. mai are cineva pb asta?

  9. eu astept de fiecare data 2-3 saptamani sa vad ce porobleme sunt cu noul soft sau app si dupa aceea fac up. bine ca am ramas la 7.0.3

  10. Nimic de reprosat , eu oricum de cand am dat update la 7.0 pana la 7.0.4 nu am intalnit nici un bug sau problema a functionat perfect, mai putin bateria la 7.0 si 7.0.2 , dar acum e mult mai ok. Iphone 4S

  11. Mi se blocheaza de cateva ori pe saptamana, ba in camera, ba in diverse aplicatii. Singura solutie este restart fortat.

    Ciudat este ca nici TouchID-ul nu mai functioneaza asa cum trebuie pe 5S. Daca pana acum avea 1-2 rateuri pe zi cand eram umed pe mana, acum are mult mai multe.

  12. eu am o problema cu reteaua. cand ma suna cineva spune ca am telefonul inchis. semnal am full tot timpul (bucuresti). aveti si voi problema asta ? de la ce ar putea fi ?

  13. Nu mi-am instalat noul iOS pentru ca am citit aici pe site ca ar avea cateva probleme…si uite ca tot mai apare cate ceva….sincer de acum incolo cand apare ceva schimbare la iOS o sa intru pe site sa ma informez prima data ..

  14. Mie nu imi merge deloc telefonul 5S de la ultimul update. Maine ma duc cu el sa il duc inapoi la Vodafone Qatar. Mi se blocheaza, se reseteaza de capul lui, are delayuri uriase la tot ce ii cer. E praf!

  15. Ipad 3 16 wifi am facut update la 7.0.4 si am observat ca bateria tine mai putin decit la 7.0.3 folosita in aceleasi conditii. Exista posibilitatea de a revenii la 7.0.3? Am mai observat ca nu merge microfonul pe yahoo messenger . Pe wifi merge fara problema pe singura retea wifi de acasa .

  16. la mine problema este cu conectarea imessage si facetime , nu se conecteaza pe 7.0.4 iphone 4 . mai are cineva aceasta problema ? cum se poate rezolva ?

  17. Eu nu am intampinat nici o problema din toate astea! Am fost convins ca se misca mai bine si nu mai are LAG la inchiderea aplicatiilor. Bateria tine la fel de mult ca inainte (4S)

  18. iPhone 5s ,Crash URI după crashuri cu 7.0.4 ,se încinge grav ,uneori lag in aplicații ! Părinții mei au 5 si nu au întâmpinat problemele astea,posibil se datorează si folosirii mai intense la mn:)

  19. Am instalat IOS 7.0.4 pe iphone4s si ipad4 . Pe iphone am ambele probleme nu pot activa butonul sa trec pe Wi-Fi si bateria se duce in 8 ore. Pe iPad nu am probleme cu Wi-Fi dar in schimb bateria se duce in 12-15 ore. Deja m-a gândesc sa trec înapoi la iOS 7.0.3

  20. iPhone 5, am intampinat probleme cu conexiunea wifi, desi eram conectat nu se incarca nici o pagina sau orice aplicatie care necesita conexiune la internet. Autonomia bateriei este foarte problematica, cu 3G activat (vodafone) am descarcat o aplicatie in Appstore avand 20% baterie, in 3 minute imi afisa 5% baterie si atunci cand am dat sa descarc inca o aplicatie, in timp ce rula telefonul s-a inchis brusc. Totul in ~7 minute. Mentionez ca telefonul are 8 luni de zile de la achizitie.

  21. Am facut update pe iphone 4 la ios 7.0.4 si mi s-a parut ca m-a tinut doar o zi bateria, de regula ma tinea 2 zile.. Nu stiu ce sa zic inca. O sa vad cum se comporta zilele acestea.

  22. a avut cineva probleme cu touchul??? nu mai functioneaza corect in partea stg mijloc-jos de cand cu 7.0.4 – i4- daca tii apasat, tremura imaginea ca si cand ai glisa.

  23. Salut!
    Nu prea am obs diferente intre cele 2 versiuni, poate doar f puntin la baterie.. insa sunt curios daca mai are cineva lagul ala in momentul cand folosesti mesajele text; practic sacadeaza cand intorci telefonul sa scrii …sunt dati cand merge normal si dat cand sacadeaza si doar la iOS 7 am observant asta, cand aveam 6.1.3, nu se intampla niciodata…

  24. am instalat 7.0.4 si nu observ deocamdata nici o diferenta , mentionez ca am si iphone 4 si 5 pe amandoua merge la fel de bine

  25. Va salut!

    Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema legata de aplicatia Facebook (6.8 ) pe IOS 7.0.4 instalata pe un Iphone 5.
    Dupa ce instalez aplicatia si o accesez pot intra in chat iar dupa ce o inchid si o relansez, cand glisez in stanga nu se mai deschide chat-ul.
    Aveti idee este problema de sistem de operare sau de aplicatie?

  26. am citit si am tot citit despre problema legata de ios 7.0.4…nu apare la toate device urile si am observat in procent de 70 % ca problema apare la device urile care isi fac update ul,respectiv trecerea de la ios 7.0.3 la 7.0.4 prin intermediul unui router si nu prin conexiunea prevazuta de operator (orange,vodafone etc)..v as recomanda sa nu riscati sa va faceti inca update ul, chiar si daca nu il faceti prin wi fi si sa mai asteptati pana la release ul unui patch or some shit…la cate unii functioneaza metoda : reset network setting iar la altii destui de multi nu functioneaza…citez dp apple forum : 7.0.1 is your safest bet untill the problem is solved

  27. Solution 1: Resetting the Wi-Fi Settings of the device

    Navigate to the settings option.
    Click on Wi-Fi.
    Click on the blue colored “(i)” which rests besides the name of your network.
    Delete your existing DNS and password by tapping on each one of them and selecting delete.
    Exit out of Wi-Fi tab and then click on General.
    Click on Reset.
    Now click on Reset Network Settings.
    This will restart your iOS based device.
    Once the gadget starts again, open settings and return back to Wi-Fi.
    Enter the Network password once again.

    This solution is bound to help the users and you will see the personal Hotspot setting back in the menu.
    Solution 2: Changing the APN Settings for your device

    Navigate to Settings menu.
    Click on General option.
    Click on Network.
    Now select Cellular Data Network.
    Check for Internet Tethering option and then retype the APN along with your username and password if required.

    A few users also complained that they were not able to use the Wi-Fi on their gadget at all because the Wi-Fi setting seemed to be missing from the device. If you are facing this problem, try renaming your iPhone. The gadget suffers from problems if the name includes a apostrophes. To do the job, just follow the succeeding steps.

    Navigate to settings.
    Select General.
    Select About.
    Select the device name and edit the existing name. Remember to remove the existing apostrophes and do not include them in the new name.
    Reboot the device by switching it off, and then turning it on again.

    The above solutions are bound to help the users who are facing problems with their Wi-Fi, or personal hotspot. These solutions are bound to work for the users who own the latest version 7.0.4. In case you do not have the latest version installed, you will need to update your device first before doing the job. To update the device, you may either opt for checking the updates over the air, or using iTunes in case you have a jailbreak device. Once you have successfully updated the device, you may find that the problems have already disappeared. In case they do exist even after the update, you can simply try the above solutions to get the most of your device and enjoy a better experience.

  28. salut am un iphone 4s si mi-am facut si eu update la 7.0.4 nu imi recunoaste cipul de wifi?am vazut ceva tutoriale pe youtub ca sa il incalzesc foarte tare nu stie nimeni functioneaza?il stric mai tare?

  29. Scoate-i placa si curată cu Perinița circuitele cipului, sufla cu aer si vezi dacă merge.La mine a mers metoda.Posteaza si tu rezultatul

  30. Salut,

    Am Iphone 5 cu 6.1.2 JB (blocat vodafone) si ma tot gandesc sa trec la IOS 7 pentru ca o parte din aplicatii cer deja ios 7 si pe viitor din ce in ce mai multe aplicatii vor cere noul soft. Sunt in dilema, din tot ce am citit nu prea as trece… insa, pe de alta parte, in martie se lanseaza 7.1 care blocheaza JB-ul.

    Acum am un usage ~ 5 h si un standby de 2-3 zile (uneori chiar si 4 zile, stau pe 2G si doar cand am nevoie activez 3G si celluar).

    Care a fost usage-ul max pe ios 7 pe care l-ati avut? si merita update-ul la 7.0.4 ?

  31. Cu feonul in partea din spate sub mufa jack sau dai direct in mufa aer cald pana iti apare temperatura ridicata eu iam dat jos capacul si am incalzit direct cipul dara daca nu dispui de sculele necesare incalzest in partea de sus

  32. Buna seara!
    A descarcat cineva 7.0.6 ? Ce aduce nou? Cum se misca? Bateria se comporta ok? Va rog cateva pareri…
    Va multumesc!