Apple incepe sa afiseze trailere video pentru aplicatiile din App Store

  In cursul acestei zile in App Store si-a facut apritia Clumsy Ninja, un joc prezentat anul trecut la conferinta Apple pentru prezentarea iPhone 5, insa lansat abia acum. Jocul in sine este interesant, insa mai interesant decat atat este faptul ca el este promovat in sectiunea Editor’s Choice a celor de la Apple si compania afiseaza inclusiv un trailer pentru el. Aceasta este prima oara cand compania Apple prezinta trailere in paginile jocurilor din App Store, insa doar in aplicatia App Store a iDevice-urilor pot fi vizualizate filmele. Deocamdata in App Store-ul romanesc e posibil sa nu vedeti listarile noi pentru sectiunile celor de la Apple, insa ele vor fi disponibile maine si probabil acesta este doar inceputul in ceea ce priveste posibilitatea de a vizualiza trailere pentru jocuri sau aplicatii.

  Pana in prezent compania Apple a permis dezvoltatorilor doar sa publice 5 imagini facute in timpul utilizarii aplicatiilor lor si nu se stie daca toate aplicatiile vor putea afisa trailere sau doar cele listate in Editor’s Choice, si alte sectiuni Apple, vor beneficia de acest lucru. Aplicatia Clumsy Ninja este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Clumsy Ninja

Gratuit

s





Developer: NaturalMotion Gam…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Meet Clumsy Ninja, the most hapless ninja ever to grace a touchscreen!

Train him, throw him, tickle him, and even tie balloons to him. Everything you do will make Clumsy Ninja more skillful, and help him …


Dimensiunea aplicatiei este: 92.7 Mb


1 COMENTARIU