iOS 7.1 beta 1 si autonomia bateriei

  iOS 7.1 beta 1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple si am observat ca foarte multi dintre voi se intreaba in mod constant care este autonomia bateriei noii versiuni a iOS pentru iDevice-uri. Ei bine in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a autonomiei iOS 7.1 beta 1 pentru iPhone 5S si cred ca ea vorbeste de la sine despre ceea ce ofera compania Apple. Desi am utilizat terminalul in principal pe o retea WiFi in cele 17 ore, l-am folosit cateva zeci de minute si pentru apeluri sau navigare web folosind o retea celulara de date, dar si pentru cateva poze, iar daca includ sutele de notificari pe care le primesc in mod constant, va puteti face o idee in legatura cu rata de utilizare.

  La cateva ore dupa instalarea iOS 7.1 beta 1 am realizat ca s-ar putea sa fiu dezamagit de autonomia bateriei oferita de catre terminal, insa dupa putine modificari prin iOS am reusit sa dezactivez consumatorii inutili de energie. Actualizarea automata a aplicatiilor din App Store, Background App Refresh si sincronizarile cu Photostream/Documents in the Cloud/Calendars, etc, consuma enorm de multa energie si dupa dezactivarea lor reusesc sa obtin autonomia pe care o vedeti in imaginea de mai sus.

  Pentru mine serviciile acestea sunt inutile si consuma fara rost energie, iar daca nu le utilizati, va recomand sa scapati de ele pentru ca veti obtine o autonomie mult mai buna in final.