Prima Pagina aplicatii iOS 7.1 beta 1 si autonomia bateriei

iOS 7.1 beta 1 si autonomia bateriei

  iOS 7.1 beta 1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple si am observat ca foarte multi dintre voi se intreaba in mod constant care este autonomia bateriei noii versiuni a iOS pentru iDevice-uri. Ei bine in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a autonomiei iOS 7.1 beta 1 pentru iPhone 5S si cred ca ea vorbeste de la sine despre ceea ce ofera compania Apple. Desi am utilizat terminalul in principal pe o retea WiFi in cele 17 ore, l-am folosit cateva zeci de minute si pentru apeluri sau navigare web folosind o retea celulara de date, dar si pentru cateva poze, iar daca includ sutele de notificari pe care le primesc in mod constant, va puteti face o idee in legatura cu rata de utilizare.

  La cateva ore dupa instalarea iOS 7.1 beta 1 am realizat ca s-ar putea sa fiu dezamagit de autonomia bateriei oferita de catre terminal, insa dupa putine modificari prin iOS am reusit sa dezactivez consumatorii inutili de energie. Actualizarea automata a aplicatiilor din App Store, Background App Refresh si sincronizarile cu Photostream/Documents in the Cloud/Calendars, etc, consuma enorm de multa energie si dupa dezactivarea lor reusesc sa obtin autonomia pe care o vedeti in imaginea de mai sus.

  Pentru mine serviciile acestea sunt inutile si consuma fara rost energie, iar daca nu le utilizati, va recomand sa scapati de ele pentru ca veti obtine o autonomie mult mai buna in final.

 • enigma

  Este posibil sa tina mai mult bateria pe 7.1 dar am avut 3 respring-uri, mai este de lucreat la el, asa ca am revenit la 7.0.4.

 • Mario

  Cyanogenmod pe galaxy s4 și veți uita de iPhone, nu săriți pe mine, e doar o părere, eu îmi pun telefonul seara de exemplu cu 70% baterie și dimineață am fix 70% baterie, știu că pare greu de crezut dar vă dau cuvântul meu, acesta este un sistem optimizat părerea mea

 • ioan

  salut.exista un articol pe acest site in care sa se vorbeasca despre paşii pe care trebuie sa-i urmam la un iphone 5S ca sa deţinem o autonomie buna a bateriei?tot ceea ce trebuie dezactivat etc?

 • Dap, foloseste butonul de cautare.

 • Razvan Florescu

  @mario pe gsam ce average battery life ai? Scuze zone de offtopic.

 • sergiu

  destul de slab! asta e recordul meu la iOS 7.0.4: http://postimg.org/image/g049i09uf/

 • sergiu

  ah, acum am vazut ca mai ai 77%. e foarte bine 🙂

 • Marius Penteliuc
 • Hrimiuc Robert

  Imi pare sincer rau Sergiu dar bateria de la iPhone-ul meu e incredibila din ziua in care l-am luat. Are ios 7.0.4 Arunca o privire aici te rog : https://www.dropbox.com/s/caccz4xbga55nzw/2013-11-21%2018.30.32.png

 • AlexD

  Bai frate pe i4 7.0.4 e praf. Se stinge in timp ce vorbesc, apeleaza singur oameni din agenda, se blocheaza…

 • EuEUU

  Pana la urma tine mai mult pe 7.1 sau pe 7.0.4? Ca tot nu am inteles?

 • ASC

  salut, eu pe iphone 4 16gb , ios 7.1 beta am baterie clar mai buna, ma refer la vreo 2 ore de utilizare in plus. si in rest mult mai fluid , mult mai rapid raspunde. Nu stiu ce probleme ai AlexD , dar pentru mine 7.1 e mai bun ca 7.0.4. Inca o chestie ciudata, cel de 8gb parca se misca mai bine, si bateria mai mult.