Total War Battles este disponibil la pret redus in App Store

0

  Total War Battles este o serie de turn based strategy game disponibil de ceva vreme in App Store care incearca sa aduca pe iDevice-urile noastre o parte din gameplay-ul seriei Total War pentru PC-uri. In joc aveti controlul unor orase pe care trebuie sa le dezvoltatoti pentru a va putea construi o arma ce mai apoi trebuie utilizata pentru a va apara orasul, dar si pentru a va ajuta sa cuceriti noi . Pe PC aceasta serie a fost si este extrem de populara, iar de ceva vreme compania SEGA a adus in App Store o versiune mobila a Total War si ea va permite sa retraiti, in parte, experienta de pe PC direct pe un terminal mobil.

Specifically developed for touchscreen platforms, Total War Battles: SHOGUN is a new real-time strategy game from the makers of the award-winning Total War series. 

Total War Battles delivers quick-fire, tactical combat balanced with intuitive building and unit management. All set in a beautifully illustrated Medieval Japan.

  Poate la o prima vedere jocul nu pare chiar atat de atragator, insa daca il incercati veti realiza ca prin intermediul sau veti putea ocupa clipele de plictiseala ale unei zile de weekend. Cei de la SEGA au lansat doua versiuni ale jocului, una gratuita si una care costa 3.99€, insa ambele functioneaza pe iPhone/iPad/iPod Touch.

Pretul initial:
1.79€
Nume:
Total War Battles

0.89

s

Developer: Sega America
Universala
Categoria: Games


Descriere: *** Featured by Apple in ‘App Store BEST of 2012 – New Ways to Play’ ***

Total War Battles supports iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2, the New iPad, iPod Touch 3 and iPod Touch 4.

BUILD, BATTLE AND AVENGE!
Specifically developed for touchscr…


Dimensiunea aplicatiei este: 314.2 Mb