La Peste – o aplicatie potrivita pentru pescari si nu numai

  Daca sunteti un pescar amator, sau pur si simplu doriti sa incercati o metoda noua de a va petrece timpul, atunci poate ar fi bine sa incercati aplicatia La Peste, lansata recent in App Store-ul companiei Apple. Conform descrierii sale, aplicatia ofera informatii despre locatiile in care puteti merge la pescuit in sezon si nu numai, despre magazine in care puteti cumpara diverse accesorii si nu doar atat. Aplicatia La Peste este disponibila in App Store intr-un format compatibil cu iPhone/iPod Touch.

Si tu esti pescar ? Daca da, asta este o aplicatie pe care trebuie sa o ai ! La Peste este prima aplicatie din Romania ce cuprinde balti, magazine, competitii si expozitii dedicate pescuitului. Vei gasi o lista baltile cel mai bine cotate, primesti informatii despre evenimente, produse noi si promotii.

  • Continut – Locatii pescuit: O lista in continua crestere baltile cel mai bine cotate detaliate numar de telefon pentru informatii si rezervari, aranjate in functie de distanta.
  • Magazine – Magazine dedicate de unde iti poti achizitiona orice articol de pescuit.
  • Stiri – Stiri in ordine cronologica despre produse, promotii, expozitii si competitii de pescuit.
  • Galerie foto – Fotografii capturi, locatii si evenimente
  • Harta – Harta interactiva rute pana la locatie

Pretul initial:
Numele:
La Peste

Gratuit

s





Developer: MP MOBILE s.r.l.
Categoria: Sports


Descriere: ” Si tu esti pescar Daca da, asta este o aplicatie pe care trebuie sa o ai ! La Peste este prima aplicatie din Romania ce cuprinde balti, magazine, competitii si expozitii dedicate pescuitului. Vei gasi o…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb