Ia unul dintre cele 15 coduri gratuite pentru aplicatia Școala de șoferi

27

  V-am spus zilele trecute ca titlurile dezvoltatorului aplicatiei iDevice.ro sunt disponibile la pret redus cu ocazia Black Friday-ului romanesc, iar daca inca nu ati achizitionat vreunul dintre ele, atunci astazi aveti ocazia de a lua unul dintre cele 15 coduri gratuite oferite de catre el pentru aplicatia Școala de șoferi. Fie ca sunteti sofer sau va doriti sa deveniti, aplicatia Școala de șoferi va ajuta sa fiti mereu “la zi” cu cele mai noi reglementari ale codului rutier. Aplicatia contine o gama variata de intrebari asemanatoare cu cele pe care le puteti intampina in cadrul unui examen auto, asa ca este recomandabil sa o incercati daca obtineti permisul de conducere. Acestea fiind spuse, va rog sa lasati un comentariu dupa utilizarea unui cod pentru a ne anunta ca ele au fost utilizate deja.

 1. 4EK3X6HHLPXN
 2. TRHY9NPKNMYL
 3. ERAMN47KTJMN
 4. XTLLNRRJFYMJ
 5. W6H7WTA9LFWL
 6. J6NEHXKKJ6RA
 7. T9K66R66RYEM
 8. KN7T7X6F47LE
 9. 99HTE7LWXPTE
 10. KKTT73LRJRJX
 11. X9MTXMP9EA39
 12. MXEPNL73X3FJ
 13. XAP669NXWLFJ
 14. TNK37LY7MTKX
 15. NKERKRRF3JE3

Cu un design atractiv și ușor de utilizat, aplicația “Şcoala de şoferi” vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru obținerea permisului de conducere: chestionare auto, cele mai recente versiuni ale Codului Rutier şi Regulamentului de Aplicare, întrebările oficiale pe care le veți întâlni la examen, lecții de mecanică, măsuri de prim ajutor, informații despre amenzi, imagini ale indicatoarelor rutiere şi descrierea acestora, paşii de urmat pentru obținerea permisului şi alte informatii utile.

În plus: 

 • interfața similară cu cea pe care veți da examenul 
 • chestionarele pot fi generate aleator
 • întrebările oficiale pentru categoriile A, B, C și D 
 • posibilitatea de a citi chestionarele gata rezolvate
 • descrierea detaliată a indicatoarelor rutiere 
 • semn de carte pentru Codul Rutier şi Regulamentul de Aplicare
 • Game Center: răspunde corect la cât mai multe dintre întrebările oficiale şi întrece-te cu prietenii în topul celor mai buni șoferi.

Pretul initial:
Numele:
Școala de șoferi

2.69

s

Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Cu un design atractiv i uor de utilizat, aplicaia “coala de oferi” v ofer toate informaiile de care avei nevoie pentru obinerea permisului de conducere: chestionare auto, cele mai recente versiuni ale Codu…


Dimensiunea aplicatiei este: 46.2 Mb