Iata cum ar putea arata o tableta iPad Pro cu ecran de 13 inch

  In cursul zilei de ieri ni s-a confirmat din nou faptul ca Apple testeaza o tableta cu ecran de 13 inch, dar si ca o companie asiatica ar fi primit deja un contract pentru a fabrica primul val de produse ale celor dcin Cupertino. Fara a avea vreun detaliu in legatura cu design-ul tabletei, un website american s-a gandit sa ne prezinte un concept al potentialului viitor produs Apple. Practic ei au luat o tableta iPad Air si i-au modificat dimensiunile pentru a ii include un ecran de 13 inch, in rest produsele aratand absolut identic.

  Interesanta, din toate punctele de vedere, este si o privire asupra rezolutiilor pe care le-ar putea avea tableta, Apple fiind nevoita sa implementeze o rezolutie mare pentru a oferi utilizatorilor un ecran Retina. Vorbim despre utilizarea rezolutiei 3072 x 2304 pixeli, de 3 ori mai mare decat cea a iPad, sau o rezolutie de 4096 x 3072 pixeli, dubla fata de ce a actualelor Retina Display-uri, ambele permitand afisarea a peste 290 de pixeli per inch, incluzand ecranul in categoria Retina.

  Indiferent ce va decide Apple sa faca in legatura cu iPad Pro, tableta va fi in principal ghidata catre mediul business sau cel educational, asa ca nu vorbim despre un produs gandit special pentru consumatori.

3 COMENTARII