Microsoft ataca din tableta iPad Air cu doua noi spoturi publicitare (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XsknmA96Jv0&w=580&h=370]

  Lansand Microsoft Surface 2, cei de la Microsoft au conceput o noua serie de spoturi publicitare pentru produsele lor, iar tableta iPad Air a celor de la Apple a fost luata din nou in “colimator” pentru doua noi spoturi TV. Cei de la Microsoft promoveaza posibilitatea de a inregistra mai multe conturi de utilizator pentru a folosin Windows-ul tabletelor sale, o functie pe care iOS-ul deocamdata nu o are, insa ar putea-o avea in viitor daca Apple isi va utiliza brevetele de inventie.

[youtube=hhttps://www.youtube.com/watch?v=ENxd851LuCw&w=580&h=370]

  In afara acestei functii foarte utile, daca este sa fim sinceri, cei de la Microsoft promoveaza posibilitatea de a utiliza un kickstand pentru a putea vizualiza mai usor informatii pe tabletele Surface, insa si o functie care permite controlarea tabletei fara a atinge ecranul. Nu stiu cata lume va fi impresionata de acest spoturi publicitare, avand in vedere ca nici de vechile nu au fost foarte multi impresionati, asa ca ramane de vazut ce fel de clienti noi va atrage Microsoft.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=knSd7-i9u1c&w=580&h=370]

10 COMENTARII

  1. Ipadurile sunt e identic de cand au fost facute. Tabletele cu windows sunt de 5 ori mai smechere cu procesor mai bun , de 2 ori mai mult ram , camera de 8 si 2 mp . Orice ai pe pc poti avea pe tableta aia deci…..

  2. @Alex: configuratie hw mai buna nu inseamna nici pe departe ca sunt de x ori mai smechere.. experienta in utilizare face diferenta cu varf si indesat, iar de microshit si ale lor os-uri mobile nu este loc in segmentul touch, deci…

  3. iPadurile sunt la fel de ani de zile si cu toate astea MS nu a reusit sa construiasca unul asemanator ca hardware. Ventilator pe procesor in tableta??? Really? Sufland afara aer fierbinte in timp ce vizionezi un video pe YouTube? In 2013? Nu e nici un mister de ce NIMENI nu vrea unul. On-topic genul asta de reclame sunt un strigat disperat de ajutor pentru saracii MS. Nimic nu le mai iese ca lumea in ultima vreme, nici macar reclamele.

  4. nu sunt indoctrinat apple,dar!!faza cu ventilatorul sunt de acord, evit laptop.ul pt. acest aspect k sa ma lovesc tocmai pe o tableta!compic!si in al 2-lea rand am impresia ca n.au sim card (gsm paket de date),ca sa pup internet pe o banka afara imi trebuie usb stick! daca ar face apple o reclama de genu contra lor cu ce v.am povestit...tare imi e ca nici reclame n.ar mai pune!k de vanzari lasa tare de dorit! ;) :)))

    un simplu avantaj e simplu fapt k au windows! sa speram ca.n tableta aia de la apple cica ipad pro de vreo12-13 inch poate avem si soft OS ca pe mac! k au dat maxim la toata concurentza! ;)