Prima Pagina aplicatii Cosmote ofera trafic nelimitat, netaxat, pentru aplicatia WhatsApp Messenger

Cosmote ofera trafic nelimitat, netaxat, pentru aplicatia WhatsApp Messenger

  Intr-o miscare surprinzatoare si exclusiva pentru piata din Romania, operatorul de telefonie mobila Cosmote a anuntat oferirea de trafic de internet nelimitat si netaxat pentru utilizarea aplicatiei WhatsApp Messenger. Oferta este disponibila pentru clientiii cu abonament si cei care detin cartele preplatite, traficul facut in aplicatie fiind nelimitat si netaxat. Din pacate doar abonatii care incheie unul dintre noile abonamente Cosmote Free sau activeaza una dintre optiunile Cosmote Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia de traficul gratuit, promotia fiind disponibila pana pe data de 15 ianuarie 2014.

  Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

COSMOTE România oferă în exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp

                 București, 28 noiembrie 2013

În prezent, oamenii folosesc din ce în ce mai mult mesajele instant, deoarece astfel le este mai ușor și mai rapid să țină legătura cu familia și prietenii. COSMOTE România introduce o nouă ofertă promoțională în exclusivitate pe piața din România, furnizând clienților cu abonament şi celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp, una dintre cele mai populare multi-platforme ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini și conținut audio.

„Miliarde de mesaje și fotografii sunt schimbate în fiecare zi între utilizatorii WhatsApp din toată lumea, iar circulația rapidă a informației a devenit o nevoie foarte importantă pentru clienții care doresc să împartăşească noutățile cu familia, prietenii și colegii. Exclusivitatea pe piața locală demonstrează că operatorul COSMOTE România inovează continuu, astfel încât clienții să se poată bucura în totalitate de posibilitatea de a comunica în timp real oferită de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidențial România.

„Misiunea noastră este de a permite oamenilor să comunice cu prietenii lor și cu cei dragi din toată lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator și CEO WhatsApp, Inc. „Suntem încântați de parteneriatul cu operatorul COSMOTE România, prin care punem la dispoziţie o ofertă avantajoasă utilizatorilor noștri comuni din România. Acest parteneriat ne permite să fructificăm prezența COSMOTE pe piața din România și să continuăm extinderea semnificativă a WhatsApp ca lider global în segmentul comunicării mobile”, a adăugat el.

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul COSMOTE Free sau orice extraopțiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoționale de Crăciun. Noua ofertă promoțională este disponibilă pentru clienții noi, până pe 15 ianuarie 2014.

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite COSMOTE care activează în perioada promoțională extraopțiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp. Adițional, clienții care aleg alte extraopțiuni decât cele anterior menționate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, în plus, a unei extraopțiuni Connect Mobile sau o noii extraopțiuni de sine stătătoare WhatsApp, pe durata perioadei promoționale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienții care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promoțională prin activarea, în plus, a noii extraopțiuni WhatsApp.

Extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp este recurentă, iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă trafic nelimitat în cadrul aplicației WhatsApp.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

 • Claudiu91

  Wow o sa trec pe Cosmote… Chiar e nevoie de foarte mult trafic pe WhatsApp. :))

 • LucianS

  Bravo lor.Aviz amatorilor:Orange si Vodafone!

 • luci

  Si la extraoptiunea de 9 euro au dublat toate beneficiile inclusiv traficul de la 300mb la 600mb.
  Bravo cosmote! Frumoasa surpriza!

 • Xxz

  Consuma si mult rau whatsapp ca sa fie nevoie de nelimitat. Praf in ochi

 • DB

  Claudiu, daca obisnuiesti sa trimiti poze… chiar se aduna ceva trafic. Un plus pt cosmote. Hai sa nu fim carcaotasi…

 • Alin Cristian

  :))) mai mult de 3 mb LUNAR , whatsapp nu consuma. Tinand cont ca am 3 conferinte active in care se scrie foarte des..

 • Consuma mult whatapp-ul daca trimiti poze si filme, daca doar vorbesti, normal ca nu consuma mult. Daca trimiti multe poze si eventual filme, atunci e vorba de o chestie buna.

 • Relu

  Eu nu folosesc si nici nu cred ca voi folosi vreodata Cosmote. Cat despre trafic, majoritatea persoanelor consuma 5-10 MB intr-o luna intreaga, aproape neglijabil. Eu il tin activ in cazul in care primesc mesaje, iar in ultimele 10 zile s-a generat 98 KB daca nu iau in considerare si o poza pe care am primit-o..

  I-am dat unui amic linkul asta, la care raspunsul lui a fost: “Mai intai 3G in rural”

 • Jack

  Nu e cine-stie-ce, dar e ceva totusi (e un inceput). Spre exemplu nesimtitii de la Vodafone nici in ziua de azi nu au deblocat accesul la voIP.

 • Claudiu Daniel

  Sunteti unii… sa nu zic cum….copii unii !!!
  Daca scrii sau nu ai cu cine normal ca nu generaza consum, dar daca il folosesti sa trimiti poze clipuri consuma dar notele audio usuca ! Unii tineti in garaj Jaguarul si rugineste ca nu stiti ce sa faceti cu el …:)))

 • zed

  daca trimiti poze si filme faci trafic mai mare intr-adevar, dar asta poti s-o faci pe wifi.
  dar mesajele text pe whatsapp consuma maxim 10 megi pe luna, si asta daca stai nonstop pe whatsapp.

 • Alin Cristian

  Am verificat in aceasta luna cati mega au fost folositi de catre whatsapp. Sunt putin peste 15 mb , incluzand 71 de poze trimise , 45 de audio-uri , 1500 mesaje trimise si 3000 primite. 15 mb trafic ii “suge” facebook-ul din 3-4 scroll-uri in newsfeed..

 • Presupun ca nu se intreaba nimeni de ce nu se da trafic gratuit pe Facebook-ul care consuma foarte mult trafic lunar, nu?

 • madmaxady

  ar fi ceva trafic gratis pe youtube :))

 • Claudiu Daniel

  Buna intrebare !

 • integratorul

  Nu este nimic extraordinar! La orange am 1,8G in 7 euro, la cosmote am 1G pentru 10 euro de 2 ani, inclusiv minute si sms neliminat! Ma mira faptul ca acum unii vin cu oferte de genul: dublu la 10 euro si tot nu ai măcar 1G! Deci whatsapp messenger e nula ca si consum la traficul meu inclus.

 • Plaias Paul

  Salut , am si eu o intrebare, cum pot face sa imi consume mai putin MB cand dau mesaje vocale pe whatsapp ? De exemplu azi , am dat vreo 10-12mesaje vocale dar nici unul nu avea mai mult de 8 secunde , si mi-a mancat vreo 100 de MB , cum pot face sa nu imi mai consume atat de mult ?Multumesc

 • @Plaias Paul: Ia-ti un abonament in care ai WhatsApp gratuit sau nu mai trimite mesaje vocale.

 • Plaias Paul

  Eu vreau mai mult sa dau mesaje vocale fiindca persoana cu care vorbesc e in alta tara,eu am cartela de orange, cum pot face sa am MB nelimitat sau vreo optiune in care sa nu imi consume asa de repede ?