Orange mareşte spatiul de stocare disponibil în Orange Cloud

  Orange Cloud este un serviciu lansat de catre operatorul de telefonie mobila Orange Romania cu doar cateva luni de zile in urma, el oferind clientilor sai posibilitatea de a isi stoca si accesa fisierele in serverele sale fara costuri suplimentare pentru traficul de date. Printr-un comunicat de presa publicat in cursul zilei de astazi, operatorul a anuntat ca ofera acum abonatilor de pana la 5 ori mai mult spatiu de stocare pentru optiunile disponibile pentru ei, noi optiuni cu 10 GB si 25 GB spatiu de stocare fiind disponibile pentru activare pana pe 30 martie 2014.

  Mai multe informatii aveti in comunicatul de presa de mai jos. Aplicatia Orange Cloud pentru iOS este disponibila gratuit in App Store Romania, iar mai multe detalii despre serviciu gasiti aici.

Orange măreşte spaţiul de stocare în Orange Cloud

Bucureşti, 28 noiembrie 2013. Orange oferă acum abonaţilor o capacitate de stocare de până la cinci ori mai mare prin noile opţiuni de 10GB şi 25 GB ce pot fi activate până la 30 martie 2014. În plus, pentru cei care au nevoie de un spaţiu de stocare mai generos, ei pot activa opţiunea de 50 GB cu 2.5 eur sau pe cea de 150 GB cu 7 eur (TVA inclus).

“În ultimele 3 luni am observat o creştere semnificativă a adopţiei serviciului Orange Cloud în rândul abonaţilor. Majoritatea accesează serviciul prin aplicaţiile mobile dedicate pentru smartphone-uri şi tablete, unde îşi stochează conţinutul digital, precum poze, videoclipuri sau alte documente de care pot avea nevoie pe parcursul unei luni. Traficul nelimitat şi mărirea spaţiului de stocare întâmpină nevoile clienţilor noştri şi le oferă mai multă mobilitate indiferent de device-ul pe care îl folosesc.” a declarat Marcian Enache, Cloud Computing Manager în cadrul Orange România.