FIFA 14 update aduce posibilitatea de a accesa sectiunea Online Seasons pentru a participa la jocuri multiplayer

2

  FIFA 14 este jocul meu favorit pentru consola XBOX 360 si modulul Online Seasons este cel pe care-l accesez de aproape fiecare data cand deschid jocul, iar incepand de zilele trecute el este disponibil inclusiv in versiunea pentru iOS a titlului. Printr-un update lansat saptamana aceasta, cei de la EA Games ne ofera posibilitatea de a accesa acest modul pentru in care veti avea posibilitatea de a juca un numar de 10 jocuri in fiecare “sezon”, acumuland puncte care va ajuta sa promovati dintr-o divizie in alta, sau sa retrogradati. Obiectivul vostru in modulul Online Seasons este de a ajunge in prima divizie, insa desigur ca trebuie sa fiti extrem de bun pentru a reusi acest lucru.

PUT YOUR ULTIMATE TEAM TO THE TEST! Compete against real opponents from around the world with Online Seasons. Get your squad to the top division to earn coins, items, and packs.

Other enhancements include:

• Improvements to Touch Controls
• Simpler, friendlier way of choosing between Classic and Touch controls
• Ergonomic and visual improvements, behind-the-scenes adjustments, and more!

Thanks for playing FIFA 14. Get in there!

  Separat de accesul la modulul Online Seasons, update-ul imbunatateste sistemul de control al jocului, simplifica metoda de alegere a butoanelor pe care le veti utiliza si desigur ca avem parte de imbunatatiri ale performantelor, rezolvari ale bugurilor si cam atat. FIFA 14 este disponibil gratuit in format universal in App Store.

Pretul initial:
Nume:
FIFA 14 by EA SPORTS

Gratuit

s

Developer: EA Swiss Sarl
Universala
Categoria: Games


Descriere: REAL PLAYERS. REAL TEAMS. REAL LEAGUES. Welcome to the most authentic football game on the App Store. Feel the excitement of every pass, shot, and tackle with new touch controls. Plus, live every moment of real-world football with EA SPORTS Football Club …


Dimensiunea aplicatiei este: 1110.9 Mb