iOS 7.1 beta 1 si problemele Touch ID

   iOS 7.1 beta 1 a fost lansat acum aproape doua saptamani de zile de catre compania Apple si reprezinta prima versiune beta a update-ului major care urmeaza sa fie lansat probabil la inceputul anului viitor. Daca din punct de vedere al performantelor si a autonomiei exista doar laude, in ceea ce priveste sistemul Touch ID nu pot spune acelasi lucru. Din pacate odata cu instalarea iOS 7.1 beta 1 sistemul Touch ID al iPhone 5S a inceput sa-mi afiseze primele erori la citirea amprentelor, ele fiind inexistente pana la update.

  Desigur ca am instalat iOS 7.1 beta 1 fara un backup si metoda descrisa de catre mine aici nu are vreo relevanta, deoarece problema are o alta natura. Practic iOS-ul nu mai afiseaza vreun mesaj de eroare la citirea amprentei, ci pur si simplu refuza sa o citeasca, indiferent cat de des sau mult as apasa butonul Home, iar reblocare nu salveaza situatia. Totul se rezolva cu introducerea codului de siguranta si o reblocare, iar problema aceasta stiu ca au intampinat-o multi dintre voi.

  Din pacate daca ati folosit Touch ID fara probleme pana acum, s-ar putea sa intampinati probleme de acest gen de indata ce iOS 7.1 va fi lansat oficial si asta deoarece nimeni nu poate face software perfect. Voi ce experienta ati avut cu iOS 7.1 beta 1?